שאלה...

rain b

New member
שאלה...

אני לא יכולה לקרוא לעצמי מעריצה שרופה של אינפקציה, אבל מה שכן אני חייבת להודות שהם להקה ענקיתת! ואני כל היום מזמזמת את השירים שלהם... ראיתי דיי ממזמן את הקליפ שלהם של "סרט של סקס" ונדלקתי על השיר... ובדיוק לפני כמה דקות ראיתי שוב את הקליפ... ראיתי שיש שם שתי אנשים שאף פעם לא ראיתי אותם בלהקה, אחד דומה מאוד ליהלי סובול (מוניקה סקס) והשני לפיטר רוט (מוניקה סקס) גיליתי שזה שדומה ליהלי סובול זה באמת יהלי סובול... ועכשיו, זה שדומה לפיטר רוט, זה פיטר רוט או שאני מדמיינת? וןמה לאינפקציה וליהלי סובול?!?!?! אז יש לכם תשובה?!

זה פיטר רוט חחחחחחחחח

וזה גם יהלי סובול חחחחחחחחחחחח פשוט יש שם שורה בשיר על מוניקה סקס אז לקחו את הרעיון שהם כאילו יעשו את הקליפ

moshit1

New member
מוניקה סקס מופיעים

רק בקליפ, הגלל שהקליפ קשור איכשהו אליהם (''החלטתי להצטרף למוניקה סקס...'' ''יהלי סובול יהלי סובול...'') אבל הקולות והנגינה זה של הלהקה אינפקציה...

Come Dina

New member
זה גם הבסיסט והמתופף של מוניקה.

חוץ מזה שמדי פעם בהופעות מישו ממוניקה עולה ושר איתם

Slim Jim

New member
חבל שלא רואים את מוניקה סקס

צועקים ככה: "יהלי סובול יהלי סובול". כי מעבר מלהופיע בקליפ, פיטר ניגן שם וגם עשה קולות רקע.

../images/Emo54.gifפיטר באמת ניגן ועשה קולות רקע

אבל אני לא רואה את את גיא בן שטרית עושה "יהלי סובול יהלי סובול" זה יהיה משעשע

../images/Emo54.gifאוקי

כן זה יהלי סובול ופיטר רוט שמופיעים בקליפ של "סרט של סקס" הו מופיעים בקליפ ולא אינפקציה כי ככה אינפקציה החליטו השיר נכתב על כישרונות מבוזבזים ועל הלהקה מוניקה סקס אז הם החליטו לשים את מוניקה סקס ש"כאילו" שרים את השיר הם רק מדובבים זהו בערך

rain b

New member
חחח ידעתי, ורציתי להיות בטוחה,

תודהההההההההההה! רק שהיה לי מוזר שהם מופיעים בקליפ ולא אינפקציה...=\ ופיטר רוט לא דומה לעצמו שם... =\

למעלה