שאלה

after1212

New member
שאלה

כדאי לקנות נגן MP3 דרך האינטרנט מחו"ל? זה אפשרי בכלל? אני מעוניין ב iriver H340 (בנתיים) וראיתי אותו ב400-500 ש"ח פחות מבארץ. מה דעתכם? מישהו יודע איך עובד המכס בקשר לזה?

יאיר B

New member
לא ידוע אם כדאי, אבל כמה הערות:

1. יש סיכוי שתצטרך לשלם מכס על המכשיר (אם המכס יחליט לפתוח אותו). מכס הוא 35% (ואאל"ט יש גם תשלום מע"מ של 17%). 2. הגרסא האמריקאית נחותה מבחינת הפיצ'רים שלה (אין לי את המכשיר ואני לא זוכר איזה פיצ'רים חסרים, אאל"ט USB OTG). 3. לא יהיה לך שירות אחריות בארץ. במיקרה הצורך, תוכל לשלוח את המכשיר לתיקון בהונג-קונג דרך ארקדיה (יבואנית) בעלות של 200 ש"ח.

stardust19

New member
פיצ'רים חסרים- USB OTG, פונקצית

BROWSER, לא תומך בפורמט מסוים אחד (אני לא זוכר איזה בדיוק), נרתיק לא ממש רציני- הוא חסום מכל הצדדים ולא ניתן לראות בכלל איזה שירים או מה מתבצע בו מבלי להוציא אותו מהנרתיק, אין שלט לאוזניות...אז ההחלטה היא בידיך

after1212

New member
אז ה IRIVER לא

אבל מה אם נגנים אחרים? מישהו קנה בחו"ל מהארץ ויודע אם זה משתלם?

stardust19

New member
אני לא קניתי מחול אבל אני יכול לומר

לך בוודאות, וכך גם חברים נוספים בפורום, כי ידע, יבואנית אייפוד היא החברה היחידה שמכבדת עודות אחריות מחול. ארקדיה יכולה לשלוח לך את הנגן תמורת סכום סמלי של 200-300 שח לתיקות את המכשיר מהארץ שבה קנית את המכשיר. חברת אחרות אינן מכבדות אחריות של ארצות אחרות ואין להן שום תנאים להחזרים/תיקונים, אלא אם כן אתה משלם את מלוא הסכום של התיקון במעבדה של החברה- זה בדיוק כמו שאתה הולך לבד למעבדה ונותן את התיקון שמה.

למעלה