שאלה:) מי יוכל להגיד לי בבקשה,איזה תואר הוציא כל אחד מחבריי הלהקה,מתי ואיפה?:) תודה:)
ה האריסונית New member 7/9/05 #1 שאלה מי יוכל להגיד לי בבקשה,איזה תואר הוציא כל אחד מחבריי הלהקה,מתי ואיפה? תודה
T Teo Toriatt New member 8/9/05 #2 לפי זיכרון בריאן ראשון באסטרונומיה (ודר' לשם כבוד בעניין לפני כשנתיים, למרות שהוא כמעט סיים את התזה לדוקטורט לפני הפריצה של קווין) ג'ון - מהנדס אלקטרוניקה (ככה הוא בנה את המגבר "דיקי" רוג'ר -רפואת שיניים (אני לא בטוח שהוא סיים את זה פרדי - אומנות (עיצוב)
לפי זיכרון בריאן ראשון באסטרונומיה (ודר' לשם כבוד בעניין לפני כשנתיים, למרות שהוא כמעט סיים את התזה לדוקטורט לפני הפריצה של קווין) ג'ון - מהנדס אלקטרוניקה (ככה הוא בנה את המגבר "דיקי" רוג'ר -רפואת שיניים (אני לא בטוח שהוא סיים את זה פרדי - אומנות (עיצוב)
M mia01 New member 8/9/05 #3 תיקון קל, בריאן תואר ראשון מתמטיקה ואסטרונומיה... רוג'ר, למד שנה רפואת שיניים ועבר לביולוגיה וסיים תואר ראשון בביולוגיה BSc.
תיקון קל, בריאן תואר ראשון מתמטיקה ואסטרונומיה... רוג'ר, למד שנה רפואת שיניים ועבר לביולוגיה וסיים תואר ראשון בביולוגיה BSc.
ר רינגו סטארית New member 8/9/05 #4 חכמים. jj' t,o nsnhhbho t, rudwr rupt ahbhho? I'm inlove with my tooth brush
S shanytopper2 New member 11/9/05 #18 אממם הרי בגלל זה השם של ההרכב הקודם של בראין ורוג'ר נקרא סמייל...
ה האריסונית New member 8/9/05 #5 תודה לשתיכן או שניכם? בכל אופן-הם היו די גאונים,אני חושבת. ידעתי רק שרוג'ר עבר מרפואת שיניים לביולוגיה משום ש"לא האמנתי שאני הולך לראות רק שיניים עד יומי האחרון" אתם יודעים מתי כל אחד מהם התחיל ללמוד ומתי סיים? ושאלה אחרונה-פרדי למד עיצוב גרפי,לא?
תודה לשתיכן או שניכם? בכל אופן-הם היו די גאונים,אני חושבת. ידעתי רק שרוג'ר עבר מרפואת שיניים לביולוגיה משום ש"לא האמנתי שאני הולך לראות רק שיניים עד יומי האחרון" אתם יודעים מתי כל אחד מהם התחיל ללמוד ומתי סיים? ושאלה אחרונה-פרדי למד עיצוב גרפי,לא?
N natali24 New member 8/9/05 #7 עבר לביולוגיה אחרי כמה שנים ברפואת שיניים, רוג'ר החליט, כדבריו, שהוא ראה מספיק שיניים לשנת חיים אחת, והוא עבר ללימודי ביולוגיה
עבר לביולוגיה אחרי כמה שנים ברפואת שיניים, רוג'ר החליט, כדבריו, שהוא ראה מספיק שיניים לשנת חיים אחת, והוא עבר ללימודי ביולוגיה
M mia01 New member 9/9/05 #10 מעריכים שהוא נדבק בסביבות שנת 82' או 83'. מבחינת חייו אלה היו שנים שהוא היה בעיקר במינכן והשתולל מאוד (איף יו נואו וואט איי מין...) לכן לא נראה לי שיש בכלל ספק..
מעריכים שהוא נדבק בסביבות שנת 82' או 83'. מבחינת חייו אלה היו שנים שהוא היה בעיקר במינכן והשתולל מאוד (איף יו נואו וואט איי מין...) לכן לא נראה לי שיש בכלל ספק..
T Teo Toriatt New member 10/9/05 #16 לא הוא לא הוא קיבל תואר SBC שזה תואר אבירות שלישי בדרגתו,רק השני והראשון זכאים להקרא סר