שאלה

reuven2000

New member
שאלה

עינת שלום, אודה להתייחסותך לשם נסים ראובן 6/7/44 ולשם סימונה ראובן 29/3/84 לגבי נקודות חזקות ומעכבות. תודה.

עינת

New member
reuven ../images/Emo39.gif

אני מבינה שמדובר באב ובת צודקת? בכל מקרה חשוב לי לדעת מי מכם השואל כדי שאוכל לכוונו. שפע ו
עינת

reuven2000

New member
עינת,

כן, מדובר באבא שלי ובאחותי הקטנה. כשהם ראו את התשובה שנתת לי- הם התלהבו. ביי ותודה.

עינת

New member
מעניין ../images/Emo13.gif

גם אביך וגם אחותך אנשים מאוד עמוקים ורגישים.שניהם מאוד קשורים למשפחה ויש להם תחומי עניין משותפים. סימונה קצת מבולבלת ולא תמיד יודעת מה היא רוצה ואז אבא מראה לה את הדרך והיא די סומכת על דעתו. שניהם עקשנים וכאן הקושי הגדול אבל...אבא תמיד מצליח לשכנע אותה בדרכו הוא שהיא דרך של הרמוניה. שניהם חרוצים ובעלי כח סיבולת ודי מבינים אחד את השני. סימונה חיה בנדנדה רגשית ולכן לא כל כך קל איתה אבל אבא גמיש,משתנה ורב פנים ולכן הוא מצליח איתה. הקשר הוא לא קל אבל...
שפע ו
עינת

reuven2000

New member
תודה רבה רבה ו..

האם את יכולה לומר למה סימונה חיה בנדנדה רגשית והאם זה ישתנה עם השנים? האם אני שואלת הרבה שאלות????? ברגע שזה יטריד תגידי לי בבקשה. אינני יודעת מה נהוג. דרך אגב, האם אני יכולה לתת לך שם ומשפחה בלבד (ללא תאיך לידה במקרה שאני לא יודעת אותו)?

עינת

New member
../images/Emo51.gif ו...

הנדנדה הרגשית של סימונה נובעת משני דברים.האחד הוא יום הלידה שלה שאותו עלינו לקבל ואין מה לעשות.הסיבה השניה היא השם אשר במקום לחזק אותה ,מחליש. אני הייתי ממליצה על שינוי לשם שיתן לה יותר כח שבא מההגיון. לגבי שאלתך השניה,משם ושם משפחה אני יכולה לדעת הרבה מאוד אך לא מספיק כדי לענות על שאלות מסויימות ובייחוד לא התאמה. את מוזמנת לשאול ככל שתרצי וכל עוד אוכל לענות במסגרת זו אעשה זאת בשמחה.
שפע ו
עינת

למעלה