שאלה

אמברוש

New member
שאלה

מישו ראה אתמול את הפרק של האוסי בעונה הראשונה? זו כבר פעם השנייה שאני נרדמת לפני שהפרק מתחיל .. פשוט הייתי גמורה.. מהבצפר... אז מישו יכול לכתוב לי פליז תקציר מפורט על מה שהיה בפרק? אני אעריך את זה.. תודה!

R i s a

New member
אז ככה ../images/Emo58.gif - פרק 1.

טריי פורץ למכונית, ראין מתנגד לפריצה - אבל אח"כ כשהוא רואה משטרה באופק הוא מסכים להצטרף לפשע. הם נוסעים במשך כמה דקות, ובעקבותיהם אותה המשטרה. המשטרה תופסת אותם. ריאן מובא אל הכלא, ופוגש את עורך דינו - סנדי כהן. הם משוחחים על הציונים של ראין, על ההצלחה שהוא יכול להביא אבל ראין אופטימי וממש לא מפתח אשליות, ריאלי כרגיל
. סנדי מלווה את ראין ליציאה מהמעצר ואמא של ריאן מגיעה - מתלוננת על ילדיה ועל בעלה לשעבר שמבצע את שנותיו. היא לוקחת את ריאן וסנדי מספיק לתת לו כרטיס-אישי למקריי חירום. ריאן בבית, עם או.ג'יי - בן זוגה של אמו. אמא של ריאן אפופת עצבים ומסלקת אותו מהבית - או.ג'יי וראין מתווכחים ואו.ג'יי מכה את ריאן - אך הוא מתנגד. בסופו של דבר ריאן עוזב. הוא נוסע באופניו עד לתחנת הדלק הקרובה ומחייג לכל חבריו - אף אחד מהם לא פנוי לתת לו מקום ללון בו. לבסוף הוא שולף את הכרטיס של סנדי - וסנדי מקבל אותו בחום. סנדי אוסף את ריאן והם נוסעים לאורנג' קאונטרי, מבט קצר על הנוף וישר אנחנו קולטים צפונבונים חסרי אישיות - אבל לא, זה לא כך. בהגעתם לביתם של סנדי וקירסטן ריאן נשאר כמה דקות בחוץ בזמן שסנדי משוחח עם קירסטן שבהתחלה קצת עצבנית אבל יחסית לכך שבעלה הביא עבריין הביתה היא לקחה את זה די טוב. ריאן בינתיים בחוץ, פוגש את מריסה, מלווה לה סיגריה ומדליק אותה עם הסיגרייה שלו <וגם, מדליק אותה
> מריסה די מתלהבת ממנו,הוא מספר לה את הסיפור שלו אבל היא לא מאמינה - היא חושבת שהוא הבן דוד מבוסטון. והוא מאשר את זה. סנדי מגיע ומסלק מריאן את הסיגריה. מריסה הולכת עם לוק ועובר לו יום. ריאן מתעורר בביתן הבריכה, שולח מבטים אל הבית <ממבטים של wtf? או הולי שיט>. הוא נכנס מהכניסה האחורית ופוגש את סת'. סת' והוא משחקים בפלייסטיישן. סת' מאוד נודניק אבל חמוד בדרכו שלו
. ריאן שואל מה עושים שם, באורנג' קאונטרי - וסת' לוקח אותו להפלגה ב"סאמר" ומספר לו שהוא רוצה להפליג לטהיטי עם סאמר, ריאן אומר שבטח סאמר מאושרת, אבל סת' מבטל את מחשבותיו ואומר שהספינה היא סאמר ושסאמר האמיתית... ובכן, לא ממש דיברה איתו אי-פעם - הרי הוא חנון קומיקס, חנון מעבדה. ריאן וסת' חוזרים מההפלגה הקצרה ופוגשים את סנדי. סנדי מזמין אותם לתצוגת אופנה, סת' לא רוצה. אבל בגלל שריאן צריך לבוא כי מריסה הזמינה אותו אז סת' בא כי ריאן משכנע אותו שגם סאמר תהיה שם. קטע קצר ובו סנדי מלמד את ריאן לשים עניבה. כולם באים למסיבה, סת' וריאן יושבים עם חנונים קריפיים בכיתה ג'. ומשם הזיכרון שלי מעורפל, ראיתי את הפרק הזה מזמן, אם מישהי אחרת תמשיך אז בכיף

TheCharm

New member
היא התכוונה לפרק ששודר

בyes weekend בשידורים החוזרים.

R i s a

New member
הו. ../images/Emo122.gif

בגלל שאין לי כוחל לכתוב הודעה חדשה - את יכולה לכתוב איזה פרק בדיוק?

אמברוש

New member
פרק 24 אבל עזבי אם אין לך כוח

אל תכתבי אני כבר אראה ש.ח ביס וויקנד

למעלה