שאלה מה שמות בני המישפחה של ליאל?[אבא,אמא,אחות] ומה ידוע לכם על המישפחה שלה תודה[:
E Extraordinarygirl New member 13/9/05 #1 שאלה מה שמות בני המישפחה של ליאל?[אבא,אמא,אחות] ומה ידוע לכם על המישפחה שלה תודה[:
T the Girl of Love New member 13/9/05 #2 תשובה חלקית..../images/Emo8.gif לאבא שלה קוראים:דני, לאמא שלה קוראים:רודי, לאח הגדול של ליאל קוראים:עמרי, לאחותה הקטנה של ליאל קוראים:נעם. אלו הפרטים המדוייקים שאני יודעת. נעם אמורה להיות בכיתה ג"-ד".., והאח הגדול של ליאל כרגע לומד בכיתה יב". יש למישהו משהו להוסיף..?
תשובה חלקית..../images/Emo8.gif לאבא שלה קוראים:דני, לאמא שלה קוראים:רודי, לאח הגדול של ליאל קוראים:עמרי, לאחותה הקטנה של ליאל קוראים:נעם. אלו הפרטים המדוייקים שאני יודעת. נעם אמורה להיות בכיתה ג"-ד".., והאח הגדול של ליאל כרגע לומד בכיתה יב". יש למישהו משהו להוסיף..?
B BARSASOS New member 13/9/05 #3 מממ.. אמא של ליאל היא הבעלים או מנהלת את המכולת של הקיבוץ ואולי גם דני , אין לי מושג.. ו..מממ... פפחח..אין לי מושג..
מממ.. אמא של ליאל היא הבעלים או מנהלת את המכולת של הקיבוץ ואולי גם דני , אין לי מושג.. ו..מממ... פפחח..אין לי מושג..