שאלה

back again

New member
שאלה

לפני משהו כמו 10 שנים, כשכל הדיבורים סביב עב"מים וחייזרים היו בשיאם (בדיוק אז דודו טופז עשה את הספיישל הזכור לשימצה - זוכרים?), היו מספר סיפורים של בעלי משקים חקלאים בצפון על כך שמדיי לילה שוחטים להם את כל עדרי הכבשים בין לילה. מעבר לכך אני זוכר במדויק שאותם חקלאים אמרו שהרגו את הבקר ע"י הקזה של כל הדם שלהם דרך חור קטן מאוד, פעולה שרק רופא מנתח יכול לעשות. מישהו זוכר את המיקרים האלה ואיך בעצם סגרו את החקירה בעניין הזה?

aok

New member
היה מדובר בישובים נוה ירק וקדימה

קדימה - עדויות ליצור ענקי שהסתובב שם והשאיר תביעות רגליים ענקיות בשטחים חקלאיים פתוחים. נוה ירק - זוג מצא בגינה שלו שני "יצורונים" קטנים וירוקים מתים. אח"כ אמרו שמדובר בבובות שמוכרים בקיוסק ומישהו זרק אותם בגינה.

back again

New member
הכוונה לא למקרים האלה.

נכון, היו גם המקרים האלה אבל התכוונתי למה שהיה עם קבוצות שלמות של כבשים שנשחטו בין לילה.

I A F02

New member
כן במושב פורת

יש על כתבה בתוכנית "עובדה" על עבמי"ם משנת 96'

I A F02

New member
כן

שבן אדם לא היה יכול לעשות את זה. הורידים שלהם היו יבשים לגמרי.

Magestic12

New member
השחתת בעלי חיים

מדובר בתופעה די נדירה, אך מוכרת. אנו לא דנים על מקרים של הריגת בעלי-חיים ע"י חברי כת השטן ודומיהם, אלא באותם מקרים לא מוסברים. התופעה עדיין נחקרת ולא ידוע לי על ממצאים חדשים בנושא. עדיין חוואים מוצאים לעיתים בעלי-חיים אשר עברו נתיחות והשחתות מסוג זה (בעיקר בארה"ב), ואין כל תשובה לתעלומה זו. יש לשים לב לעובדות הכלליות הבאות: 1. הפגרים לא נרקבו בקצב הרגיל. 2. אוכלי נבלות לא התקרבו לפגרים אלו. 3. בגוף הפגרים לא נותר דם. 4. בגוף בעלי החיים בוצעו ניתוחים מדוייקים ומקצועיים - ללא דימום (בדומה לניתוחי לייזר). 5. בחלק מהמקרים נצפו עבמי"ם באזורי ההשחתה. 6. ידועים לי מקרה בודד בלבד, בו התגלתה גופת אדם ועליה סימנים זהים להשחתת הבקר (בברזיל)

למעלה