שאלה

מיושית

New member
מה את רוצה????

לפי ההסברים שלכם כל פעם שיש נושא פותחים הודעה חדשה!! וככה עשיתי!! כשאני מגיבה על משהו אני עושה שרשור!! אז אל תגידו שאני לא בסדר, כי זה לא הוגן!!

m i c k e y 15

New member
נראה לי שהיא מתכוונת נושאים חשובים.

יותר מאשר האלה אם יש פה בנים..

מיושית

New member
מה זה לנצלש???

מה זה לנצלש לעזעזל?? סליחה על הבורות אבל אל תשכחי שאני חדשה פה!

Angelus

New member
לנצל שירשור

כלומר, אם את רוצה לשאול שאלה שהיא לא כל כך מצדיקה לפתוח הודעה חדשה (שרשור חדש) תלכי לשרשור פחות פעיל ותשאלי שם את השאלה שלך ובכך בעצם את מונעת משירשורים יותר חשובים לרדת למטה. בסדר?

אולי במקום להתעצבן כ"כ,

תפתחו כל יום הודעה חדשה שבה כולם ישרשרו שאלות ודברים לא חשובים. או שפשוט המנהל [או המנהלת
] תשרשר את כל ההודעות שמיושית ושל השאר להודעה אחת שפתחה.

Nitzan122

New member
אבל למה להתנפל עליה?

היא עוד לא מכירה את החוקים או שתסבירו לה בדיוק או שתפסיקו להתנפל עליה! כשאת הגעת לתפוז ישר ידעת את כל החוקים? מיושית- נכון בדרך כלל כשיש נושא חדש פותחים עליו שירשור- אבל, רק עם זה ההודעה היא חשובה מספיק לשאלה כזאת כמו ששאלת כדאי לנצל"ש פשוט כי זה מעביר לדף אחר שירשורים יותר חשובים (יכולים להיות רק 15 שרשורים בעמוד)

אוקיי אז, אני מציעה לך לבדוק

את העמודים הקודמים בפורום, לפני שכתבתי לה את ההודעה הזו, היא פתחה לפחות עוד 4 או 5 הודעות חדשות, ובכל אחד מהם הסבירו לה בסבלנות איך ולמה פותחים הודעה חדשה, ואחרי כמה הסברים כאלה, ואחרי שביקשו ממנה כמה פעמים, היא שוב פתחה הודעה חדשה. אז ככה ש"ההתנפלות שלי עליה" לא הייתה לגמרי ללא סיבה, אני יודעת שהיא חדשה ונכון גם שאני הייתי חדשה לא ידעתי את כל החוקים, אבל אני חושבת שלפעמים יש גבול וצריך גם להעיר לאנשים שהם מגזימים ויש כאלה אנשים שצריך להעיר להם בצורה קצת יותר בוטה, כי הם לא מבינים גם אחרי שביקשו מהם כמה פעמים להפסיק לפתוח הודעות חדשות. אני לא חדשה פה בפורום ואני חושבת שאני בד"כ דיי נחמדה (תתקנו אותי אם אני טועה
) אבל זה לא אומר שאני לא אעיר למישהו (ואפילו בבוטות) שאני חושבת שמגיע לו שיעירו לו. אולי לפני שאת מעירה לי- כדאי שתבדקי את הסיבה ל"התנפלות" שלי כביכול.

Angelus

New member
יש כמה וכמה..

אני בן וקוראים לי בן (ואני גם שנון
). ושאלה כזאת אפשר לנצל"ש, no hard feelings though. עם הזמן זה יבוא לך טבעי

../images/Emo112.gifאחלה שם../images/Emo47.gif

אני מכירה כמה אחלה אנשים שקוראים להם ג'וני
:X *שותקת*

dbdfu

New member
גם אני בן

וקוראים לי דניאל........ ראיתי לפני כמה שעות את הפרק הראשון של העונה השלישית וזה פשוט טוב... אני עדיין חושב עליו ומת לראות אוטו שוב. :)

Aviad1987

New member
גם אני ../images/Emo13.gif

ואני המנהל אז אני נחשב כמו 4 משתמשים רגילים. סתם

למעלה