אחרי שאת מבשלת אותם
הוספת להם מים, אז המשקל השתנה. אם תקחי נניח כוס של פתיתים לפני בישול, ונניח שהם שוקלים 100 גרם. כשאת מבשלת הם סופחים אליהם כוס מים, ואת יש לך ביד 200 גרם של פתיתים מבושלים. (המספרים הם סתם לדוגמה, אני לא יודעת כמה באמת שוקלת כוס פתיתים או כמה מים הם סופחים בזמן בישול). מה שנוסף למשקל שלהם זה מים, ומים לא מכילים קלוריות, אז הם לא יהיו יותר משמינים. מה שמחזיר אותנו למה שענו לך בהתחלה, שכוס פחמימות מכילה בערך 150 קלוריות, אז הם "משמינים" בדיוק כמו אורז, פסטה, תירס, תפוח אדמה או כל דבר אחר.