שאלה... האם דניאל יופיע בצפון בקרוב?
B BaRbiK New member 15/9/05 #2 לאיזה צפון את מתכוונת? אם את מתכוונת לאיזור חיפה- הוא מופיע יום שבת בגן הקונגרסים בהופעה למען הסיטי הול..יש פרטים מדוייקים כמה הודעות למטה.. אם את מתכוונת ליותר צפון- אין עוד פרטים..
לאיזה צפון את מתכוונת? אם את מתכוונת לאיזור חיפה- הוא מופיע יום שבת בגן הקונגרסים בהופעה למען הסיטי הול..יש פרטים מדוייקים כמה הודעות למטה.. אם את מתכוונת ליותר צפון- אין עוד פרטים..
H hodayoyo New member 15/9/05 #3 חיפה זה מספיק צפון?../images/Emo60.gif ממש במוצ"ש הקרוב יש הופעה למען הסיטי הול בהשתתפות דניאל (ועוד המון אמנים, יש על זה פרטים למטה באחת ההודעות).
חיפה זה מספיק צפון?../images/Emo60.gif ממש במוצ"ש הקרוב יש הופעה למען הסיטי הול בהשתתפות דניאל (ועוד המון אמנים, יש על זה פרטים למטה באחת ההודעות).
G Gefi Giraf New member 16/9/05 #4 חיפה זה עדיין יותר משעה נסיעה... משהו שהוא בטוחח של שלושת רבעי שעה נסיעה מראש פינה...?
B BaRbiK New member 17/9/05 #7 חחחחחח../images/Emo6.gif את האמת? אפעם לא הייתי שם חחחח שפגשתי את רן לוי (24 ) אז הוא ירד על הצמלמה החד פעמית שלי ואמרתי שהיא מהטיול שנתי (שנה שעברה ) ואני חייבת לסיים אותה..והוא שאל אפיה היה הטיול ואמרתי שבאזור ראש הנקרה ושלומיו נהריה (זה גם ליד ראש פינה?) ואז הוא אמר שראש פינה זה מקום יפה חחחחחחחחחחחחח
חחחחחח../images/Emo6.gif את האמת? אפעם לא הייתי שם חחחח שפגשתי את רן לוי (24 ) אז הוא ירד על הצמלמה החד פעמית שלי ואמרתי שהיא מהטיול שנתי (שנה שעברה ) ואני חייבת לסיים אותה..והוא שאל אפיה היה הטיול ואמרתי שבאזור ראש הנקרה ושלומיו נהריה (זה גם ליד ראש פינה?) ואז הוא אמר שראש פינה זה מקום יפה חחחחחחחחחחחחח