שאלה

1פביולה

New member
שאלה

שלום לכולם בני בן השש לאחרונה יותר צמא מתמיד , הוא שותה יחסית יותר מבעבר . וכן הוא מרבה " לנקות את שפתיו " עם היד ללא הרף ונראה כאילו ששורף לו או משהוא כזה , לצערי הוא לא יכול להסביר מה מציק לו . יש לציין שהוא מקבל בטיפות של "ביוקר" אבץ ,ויטמין C קומפלקס B ושמן של קרלסון. השאלות שלי הן : האם יש קשר לזה שהוא שותה יותר מתמיד לנגיעות בשפתיים ? האם לדעתכם אולי יש לו חוסר או עודף של ויטמין או מינרל בגוף ? ערכנו מספר בדיקות דם בסיסיות לאחרונה אך כמו תמיד ( תודה לאל ) הכל בסדר . תודה, פאבי

razgalili

New member
הי פביולה

הסימפטומים שאת מתארת לא ספציפיים. שתיה מרובה יכולה להעיד על הרבה דברים, מהצטננות עד סכרת. שפתים שורפות יכולות להיות תוצאה של פטריות על השפתים או מעליהן, שנוי תחושתי נוירולוגי וכו' וגו. האם הילד עבר שנוי באורחות חייו? התחיל ללכל לגן חדש? לאכול אוכל חדש? רססו בגן? צבעו את הבית? יתכן שהילד אלרגי לאחד מהתוספים שהוספתם וזו הסיבה לבעיה. אפשר לנסות להפסיק את התוספים למספר ימים ולראות אם יש שנוי לטובה.

1פביולה

New member
הי רז

לא היה שינוי בתזונה של אביתר לא הוספנן תוספים ואף הולך לאותו גן . בעבר היה מכניס כמעט כל דבר לפה מאז שהוא לוקח את התוספים ובעיקר את האבץ הוא הפסיק . והיה נראה שהוא באמת מתקרר ואני מקווה שהוא מתגבר על זה לבד. בכל אופו תודה ואני ימשיך לעקוב מן הסתם אחריו. שבוע טוב פאבי

למעלה