שאלה

Dirty Sorrow

New member
שאלה

תמיד רציתי לשאול ולא היה לי את מי- איזה מוזיקה האופספרינג עצמם מעדיפים לשמוע? נציגכם הנאמן בירושלים -shy-

voodoo

New member
שים לב לזה כי זה הכי לא מדוייק שיש

אני דיי שולף מהזיכרון תקנו אותי בבקשה אם תמצאו טעויות נודלס אהב פעם ( לפני שהמציאו את הגלגל או משהו כזה ) את הרולינג סטונס אח"כ הוא התחיל לאהוב להקות כמו הדיקיז והסקס פיסטולס וכל מיני להקות פאנק שאני ממש לא זוכר את שמן ועימן הסליחה ...שמעתי שהוא אהב פעם את הבקסטרייטבוייז שנשאל למה הוא ענה "hay the got a funky grove dont they hehe :) דקסטר אוהב להקות ( שיט שכחתי !! למה אני בכלל מגיב על זה אם אני לא יודע??? אבל אפשר למצוא השפעה מאוד גדולה באלבום הראשון של דקס ... גרג כבר לא שומע מוסיקה אבל שמעתי שהוא מעריץ את פינק פלוייד ( בתקופתם ..) חח אולי לא אבל הוא ממש לא יודע מי אלה ללינקין פארק וכל מיני להקות חדשות שצצות להן... רון אין לי מושג מה הוא שומע ... סורי כמובן שנודלס הכי שווה ! אני באמת מקווה שהקטע של הבקסטרייט היה בצחוק.

OPERATi0N_iVY

New member
דקסטר היה שומע דד קנדיז וכדומה....

AGENT ORANGE וכל מיני דברים שאח שלו היה מביא לו או משהו כזה...

פיליפ

New member
נכון

האופספרינג הי ו מאוד מושפעים מדי.קיי, או בשמם המלא dead kennedies למרות שהיו הרבה להקות שהושפעו מהם.

Magma sXe

New member
Bad Religion, The Damned

TSOL (Dance With Me והאלבום הראשון של אופספרינג נשמעים באופן מפתיע מאד דומה מעניין למה ...?!) xXxMagaxXx ------------------- Straight(X)Edge Forever Davey Havok is A GOD -------------------

למעלה