שאלה

MoRibisi

New member
שאלה

בערוץ "סטארוורלד" יש כל הזמן פרסומת כזאת לערוץ, שמראים תוכניות שיש שם והכל... שטויות... בכל מקרה, יש ברקע שיר שנראה לי שהוקלט במיוחד בשביל הפרומו, ומזכיר לי מאוד את השיר נושא של הסרט הזה... אמ... "הצילו אני דג". זהו. אז אם מישהו מכיר את השיר מ"הצילו אני דג" או שיר דומה לשיר מהפרומו לסטארוורלד, אני אשמח.

GK_FF

New member
יואו!

בדיוק גם אני רציתי לשים Post כזה! חחח אווף! אתה בטוח שהשיר הזה הוקלט במיוחד?? : מה? ראית "הצילו! אני דג"?? איך הסרט? אני דיי רוצה ליראות אותו......

MoRibisi

New member
תשובות

דבר ראשון אני נקבה. בחורינה. אנשושייה. Female. Une Fille. אהההה, כן. דבר שני אם אני שמעתי טוב אז הם אומרים בשיר Starworld אז אם זה אכן כך אז אני מאוד מאוד חושבת שהשיר הוקלט במיוחד. ולא, לא ראיתי הצילו נאי דג, פשוט שמעתי את השיר בפרסומת לסרט... המפ... אבל פיינל פנטזי סרט גדול. את\ה יכול\ה לשלוח לי את השיר לאי מייל או להגיד לי מאיפה מורידים?! ~מור

GK_FF

New member
אוופס את בת

חח זה תמיד קורה לי בכל זאת, אני בן אין לך ICQ? (את משחקת מישחקיי פיינל פאנטאזי או שרק ראית את הסרט? אני מאוד רוצה ליראות אותו!)

MoRibisi

New member
לא, לצערי

הרב האיציקיו שלי לא רוצה לעבוד, אז נשארתי תקועה עם תיבת הדואר החביבה שלי [email protected] או [email protected] אבל אני מעדיפה את הראשונה... לא, בחיים שלי לא יצא לי לשחק משחק מסדרת פיינל פנטזי, רק ראיתי את הסרט ולמרות שהוא קצת מבלבל בהתחלה והסוף קצת מוזר האנימציה מדהימה והסרט ממש יפה.

למעלה