שאלה
אני לא יודע איך להציג את זה בצורה חכמה, אז מקסימום אצא טיפש. לא נורא, אני מתחיל להתרגל. יש אדם (זה neuter
) כלשהו שפעם הייתי בקשר לא רע איתו, אך לפתע הקשר ניתק, ולא מכיווני. לא לחצתי על הצד השני, למרות הכאב. לא מזמן חזרה אלי השאלה "על שום מה", אז שאלתי את האדם, בתוספת שאלה אם הוא מעוניין לנסות לשחזר את הקשר, לפחות ברמה מסויימת. זו היתה הפעם השנייה שניסיתי ליצור קשר בתקופה של בערך שבועיים, אם זכרוני אינו מטעני, עם האדם הנ"ל, לאחר בערך חצי שנה של נתק מוחלט. התשובה שקיבלתי לא כללה התייחסות לשאלה מדוע. כרגע העניין די מטריד אותי, כי אני לא מצליח לשים את האצבע על דבר אחד או יותר שעשיתי ושיכול להביא לרצון כה מוחלט לנתק את הקשר, ועוד באופן של התעלמות מההודעות המעטות, כאמור, ששלחתי, וחסימה "מונעת" בכלי המסרים המידיים (שאני מאמין שבוצעה). אם אני מנתח את העניין נכון, מה שמפריע לי היא חוסר הידיעה (יותר מהנתק עצמו -- אני מאמין שעל זה התגברתי, פחות-או-יותר). היתה לי התלבטות גדולה מאוד אם לכתוב את ההודעה הזו בכלל, כי כל מי שיודע על העניין יבין בקלות מהו (ובכלל זה האדם המדובר, שיש לו גישה לכאן). אני לא חושב שלשלוח עוד מסר זו דרך טובה לנסות לגלות, ולא כי אני לא רוצה, אלא כי אני מרגיש שזה ייתפס כהטרדה, למרות שבאמת לא "רדפתי" אחרי האדם, וגם כי יש סבירות גבוהה שנחסמתי גם במסרים עכשיו. יש למישהו הצעה כלשהי או רעיון כלשהו?
אני לא יודע איך להציג את זה בצורה חכמה, אז מקסימום אצא טיפש. לא נורא, אני מתחיל להתרגל. יש אדם (זה neuter
![](https://timg.co.il/f/Emo11.gif)