שאלה ...

pistiner

New member
שאלה ...

לפי לוח הטיסות באתר של רשות שדות התעופה חברת התעופה finnair טסה בימי א לישראל מהלסינקי מה שמוזר שבאתר חברת התעופה לא מופיעה שום טיסה שכזו האם זו סתם טעות באתר?

e dor

New member
אל תתפוס אותי במילה

אבל אולי הקו הספציפי של ת"א הוא צ'ארטר ולכן הוא לא מופיע. זו רק הערכה בהתאם למקרים קודמים שראיתי - לא יותר מזה.

ערן שחר

New member
לא כל טיסה שרשומה היא טיסה אמיתית

חלקן הם קודשיר כלומר חברה אחרת מבצעת את הטיסה תבדוק אם אלעל יש בדיוק באותה שעה טיסה

pistiner

New member
זה מוזר..

לא נראה לי שחברה של טיסות סדירות מוציאה טיסות שכר אולי זה משהו זמני של הבאת צליינים או קבוצות תיירים מסויימות.. הגיוני?

e dor

New member
לדעתי לא

וזה מאוד הגיוני. לפי מה שאני יודע טראנסאויה היא בכלל חברה רגילה, הטיסות שלה לת"א ועוד מס' יעדים נחשבים לקוים של צ'ארטר. ואם אני זוכר נכון אז שמעתי אותו דבר גם על מספר קווים של פינאייר אבל אני לא בטוח, אבל זה ייתכן גם בלי קשר לדוגמא הספציפית.

LittleDevil

New member
לא מדובר בטעות.

מטוס שלהם המריא היום מנתב"ג בסביבות 22:00.

T281

New member
מעניין שבאתר שלהם רואים את לרנקה...

ואת דובאי אבל לא את תל אביב.

HELLAS

New member
מדובר בטיסות צ'רטר שלהם

גם אני מספר פעמים ראיתי במו עיני MD80 שלהם פה ואחרי ההתלהבות, בדקתי ונאמר לי שאלו הן טיסות צ'רטר. הנה משהו שמצאתי באינטרנט על החברה וזה מאשר שיש להם טיסות צ'רטר ליעדים באיזור שלנו.....
Finnair is helping spread Oy to the world. The airline sends passengers and cargo to nearly 50 international and 16 domestic destinations from hubs in Helsinki, Finland, and Stockholm. It also operates charter flights to resort destinations in the Canary Islands, Caribbean, Mediterranean, and Southeast Asia. Its budget airline, flynordic, serves the Scandinavian market. Finnair operates a diverse fleet of nearly 70 aircraft, mostly McDonnell Douglas jetliners but also Boeing and Airbus. In addition, the carrier provides travel agency services, catering, package tours, and aircraft maintenance. The Finnish government is the airline's largest shareholder, with 58%.​
יום טוב לכולם.

ארזS

New member
הם מגיעים לכאן בוודאות.

למיטב ידיעתי מדובר בטיסות צ'ארטר ולכן אולי זה לא מופיע בלו''ז שלהם. לפני כשנה אפילו צילמתי MD83 שלהם בגישה לנתב''ג.

למעלה