שאלה....

kuzi15

New member
שאלה....

אני מעוניין לקנות נגן MP3 ואני לא יודע איזה נגן יותר טוב... אני מתלבט בין שני אלה : Iriver ifp799 iriver t10 1GB מה יותר טוב?

יאיר B

New member
ה-T-10 יותר חדש, אז אני חושב שהוא

עדיף. תעבור על המפרטים ותראה אם יש משהו מיוחד בכל אחד מהנגנים הללו שחשוב לך במיוחד.

נדב8

New member
תשובה

ה t10 אמנם יותר טוב, אבל הוא סתם יקר. מלבד למסך שלו שהוא נחמד וצבעוני וקטן שאי אפשר לראות בו תמונות או דברים אחרים בנוחות, ולזמן סוללה נחמד, הוא לא מצדיק עוד 400 ש"ח!! לדעתי לא שווה להוציא עליו את הכסף שהוא שווה כרגע.

gt-master

New member
לחשוב זה טוב >>

לא תמיד מה שחדש אוטומטית אומר שטוב. ה IFP700 ידועים כמוצלחים. הT10 עושה רושם שיש לו סאונד פחות טוב(מתלוננים אנשים שעברו מה700) אבל מה שכן זה שיש לו מסך צבעוני (זה טוב?)

weird dust

New member
סך צבעוני קריא יותר

ולרוב גם ברור יותר באור יום או לילה. לא יודע, זאת הטענה. אני מאמין שיותר נחמד לראות את חופי מוזמביק במקום מסך ירוק כמו בעבודה

יאיר B

New member
ל-T10 זמן סוללה טוב יותר

53 שעות מול 40 של 799. אבל T10 יותר יקר. למה אתה חושב שאיריבר הורידה את איכות המקודדים (כלומר איכות הצליל) בנגנים החדשים? למה להם ללכת אחורה באיכות ולא קדימה (שזה יותר הגיוני)? צריך לעשות מבחני שמע בלי שאנשים ידעו מה הם שומעים (יש לאנשים נטיה לתת פלוס לאחד מהמכשירים בגלל השפעה של אמונה או טעם - כלומר: זה לא אובייקטיבי).

gt-master

New member
כעיקרון אתה צודק אבל>>

יש מגמה בעולם שחברות מתחילות בגדול ואחר כך מבינות שצריך למזער השקעה ואז הן מיצרות מוצרים פחות טובים (מסתמכים על המותג שכבר קיים). אני לא אומר שזה המקרה פה אבל לא תמיד מה שחדש בהכרח טוב בעיניים עצומות. בקשר לסאונד אני קראתי בפורומים שאנשים מדווחים על ווליום נמוך משמעותית ביחס ל IFP. אני יודע שזה לא אומר סאונד פחות טוב.

למעלה