שאלה

• פותח הנושא d 4
  • פורסם בתאריך

d 4

New member
שאלה

בשנה הבאה (שזה עוד חודש) אני הולכת ללמוד בבר אילן במחלקה למידענות. עיינתי בפורום הזה וברצונילשאול מספר שאלות: 1. איך הלימודים? יש למישהו טיפים להתחלת שנת לימודים מוצלחת? 2. מה זה פתיחת מחברות? 3. מישהו שילב יחד עם מידענות אמנות יהודית? מישהו שמה על המחלקה אמנות יהודית? 4. מה עדיף ללמוד מידענות ראשי או משני או דו חוגי?

d 4

New member
תיקון

(סתם הערה= בשאלה 3 יש לי שגיאת כתיב שאלתי עם מישהו שמה על המחלקה... אבל התכוונתי לשמע על ....) תודה.

limitz

New member
אז ככה

קודם כל שיהיה בהצלחה. לקחתי קורס אחד באומנות יהודית ולדעתי זה ממש אחלה. פתיחת מחברות זה כאשר את מערערת על בחינה שעשית ורוצה שיפתחו את מחברת הבחינה ליד המרצה בכדי להצדיק את טענותייך. לגבי ראשי משני דו חוגי אני עושה את זה כמשני ולדעתי זה די והותר למרות שבראשי נוספים כמה קורסים קצת יותר מעניינים-ולא שיש הרבה כאלה זה תלוי בעיקר מה את מתכננת לעשות עם התואר אם את רוצה לעבוד כמידענית ממש אולי שווה לך לעשות את זה ראשי ואת אומנות משני אבל זו דעתי בהצלחה ומקווה שעזרתי.

Casey1

New member
ראשית, ברוכים הבאים למחלקה, שנית

אני לוקחת ראשי לימודי מידע ומשני אמנות יהודית. אני נורא נהנית וממליצה על אמנות יהודית . במיוחד עם רודוב, איליה. לימודי מידע ראשי עוזרים לך אם את מעוניינת לעבוד בספרייה. כמשני לימודי מידע תמיד טוב כי זה משתלב נהדר עם הכל.

d 4

New member
שאלה נוספת

קודם כל תודה על התשובות. האם ניתן לעבוד בספריות שבבר אילן בתור עבודות סטודנטים בבמהלך הלימודים? האם יש ספריה/ או מקום אחר באוניברסיטה שמישהו מכיר שנחמד לעבוד שם? שנה טובה!

Casey1

New member
לגבי עבודות סטודנטים- סטאז' של 160

שעות. יש פירוט מצורף בהודעה לגבי KOL.

למעלה