שאלה

Gil AkA Bugi

New member
שאלה

באייריבר H320, מה הסיפור של ה-SRS וה-WOW וכל מה שיש שם? תודה מראש

JustThomas

New member
התקני סאונד מסוימים.

אייריבר לקחה חסות על התקן סאונד מסוים, יהיו כאלה שיקראו לזה סראונד אך זה לא מדויק. כמו שבהרבה מכשירים וסרטים יש ציון של התקן Dolby Digital, אז אייריבר לקחה חסות על התקן של חברה מסוימת שנקרא SRS. זה מצב איקולייזר "משופר". יש הגדרות אישיות (בתפריטי ההגדרות) שאפשר לשנות ולשחק איתן.

weird dust

New member
זה אפקטים של סאוונד

חלק מהיקולייזר וזה אמור לתת הרגשה כמה שיותר קרובה לסראוונד בסטריאו. נחמד אבל לא הכי הכרחי בעולם.

ykro

New member
שאלה בסגנון - אותו מכשיר..

שאני מחבר את האייריבר למערכת, מסיבה לא ברורה, האיכות לא מדהימה. אני ממיר דיסקים לmp3, כאשר כל קובץ יוצא 8 מגה - ככה שזה אמור להיות באיכות - לא?

weird dust

New member
כן זה אמור להיות באיכות כלשהיא

השאלה איזה אורך השיר? מה הביטרייט? האם האיקולייזר פועל במערכת ובנגן בו זמנית? אני מחבר לאוטו ויוצא יופי.

ykro

New member
אני עושה rip, דרך..

ווינאמפ - ברמה הכי גבוה.. איך אני בודק מה הביטרייט? ואיך אתה מחבר לאוטו?

יאיר B

New member
ביטרייט כתוב בחלון של הוינאמפ.

אני מעדיף להמיר דרך תוכנה יעודית (למשל: CDEX).

weird dust

New member
אני מחבר לאוטו עם ליין אין

או מה נקרא כניסת AUX. בדיקה ניתן לראות בתמונה המצורפת. בכדי להיכנס אליה לחיצה ימנית על השיר בווין אמפ ואז ויו פייל אינפו או בקיצור ALT+3. אז יש בכחול את הפורמט בורוד הביט רייט ובסגול לבנדר מספר הרמקולים וסוג הסטריאו(מונו ושאר דברים).

ykro

New member
איך יש לך כניסת aux ברכב?

יש לי רדיו דיסק... יש דרך מסויימת? תודה.. אגב, מה נחשב לביט רייט טוב?

weird dust

New member
ביט רייט 192 מינימום לדעתי

ובאוטו קניתי רדיו דיסק עםAUX זה לא יותר יקר אבל מגביל. מה שכן אפשר ליצור אחרים ניתן לראות באייריבר בקישורים.

ykro

New member
הנתונים של השיר שהימרתי דרך ווינמפ

Size: 10815100 bytes Header found at: 4352 bytes Length: 270 seconds MPEG 1.0 layer 3 320kbit, 10355 frames 44100Hz Joint Stereo CRCs: No Copyrighted: No Original: No Emphasis: None

weird dust

New member
טוב אז ככה

320 זה הכי טוב ג'יונט סטריאו פחות טוב מסטריאו ולכן עדיף בעתיד... ג'וינט זה איחוד של שני הערוצים, סטריאו זה שני הערוצים בנפרד והסאוונד טוב יותר. ספק אם תרגיש כזה שינוי. בכל מיקרה תנסה לבטל את האיקיולייזר בנגן.

ykro

New member
יכול להיות שהחיבורים ברסיבר לא בסדר

תודה רבה בכל אופן, יש לך מושג אולי איך אני מבטל את העניין של הstereo?

למעלה