שאלה....

רונס

New member
שאלה....

מישהו יכול לספר מניסיון על תהליכי הקמת חברות ברומניה וארה"ב? אישורים מיוחדים וכד'? תודה מראש...

mentorit

New member
אני ברומניה והקמתי חברה

במילה אחת - סיוט!!!!! אבל בסוף הכל מסתדר תבוא עם קצת (הרבה) כסף ותעשה הכל פה. על עוד שאלות אשמח לענות על גבי הפורום באיזה תחום החברה שלך?

arik2000

New member
הקמת חברה ברומניה/ארה"ב

ברומניה הקמת חברה מחייבת מקום פיסי לחברה (אפשרי גם בשכירות) ,העלות היא כ-300 יורו וכולל שכ"ט עו"ד ואגרות. ניתן להקים את החברה בפרק זמן בין 3 ימים עד שבוע . יש לציין את העיסוק העיקרי של החברה אולם הדבר לא מחייב ,התחלת פעילות בחברה כלומר הוצאת חשבוניות וקבלות יש לעשות במקביל מאחר וצריך להזמין את המסמכים רק אצל ספק מאושר ע"י השלטונות וזה לוקח כשבוע. לא קצר אבל לא נורא. בארה"ב הדבר תלוי באיזה מדינה ,הקצר ביותר זה בדלוור תוך מספר שעות והעלות היא לפי סוג החברה החל מ300 דולר ועד 800 דולר.קל מאוד ואין בעיה .

mentorit

New member
אריק צודק

אני הכנסתי במילה "סיוט" את נושא קבלת הויזה העסקית אם אתה רק מקים חברה אבל לא חי פה זה באמת לא מאוד מסובך. לגבי שכירות - רוב המקומות עולים יותר והרבה יותר הקמת חברה בפרק הזמן שציינת...רק אם תשלם שוחד (דרך העו"ד) - בוא נגיד שזה לוקח כחודש.

arik2000

New member
אני מכיר את הנושא מקרוב

ורק לפני שבועיים הקמתי חברה חדשה בבוקרסט(אני עובד בבוקרסט) בשלושה ימים בסכום שציינתי.(וללא שוחד,אלא אם קשרים נקראים כך) אגב אינני מבין מדוע את צריכה את הויזה העסקית? אלא אם את ממש גרה שם לאורך תקופה ארוכה? ואם כן הנושא די פשוט יחסית אם יודעים..... אגב באיזה תחום את עובדת שם? אולי נוכל למצוא אינטרס משותף?

mentorit

New member
כן אני גרה פה!

לתקופה ארוכה ויש לי חברת תוכנה המשך במסרים!

למעלה