שאלה

twigy

New member
שאלה

למה כשנגיד באופן היפותטי שאתה דלוק על מישהי והיא לא רוצה אותך אז למה אתה רוצה אותה יותר ?
ולמה אתה מתחיל להתנהג כמו דבע ?

s h i r a n 1 9

New member
כי...

זה טבע העולם! אוהבים את האתגר! רוצים את ה"בילתי ניתן להשגה" זה לא רק בנים, זה גם בנות... אין מה לעשות... ממשיכים לחיות ולנסות להשיג...

בשלולית

New member
זה קרה לי אבל בצורה קצת הפוכה

מישהו רצה אותי... והייתי בסבבה כזה לא פסלתי... אבל ברגע שהוא הראה לי כמה שהוא רוצה וכמה שהוא מוכן להכללל ופה ושם ועניינים וממש מאוהב בי מכף רגל עד ראש מזה ירד לי ממנו!!!! ובגלל זה זה גם נגמר בינינו... אולי זה נקרא בכלל... "הוא חנק אותי" אבל אני דוקא הרגשתי שאין לי שום חשק לנסות להיות איתו כי הוא כלכך רוצה אותי וזה לא מושך.... חחחחח מוזר . אני יודעת. =\

alonme

New member
טוב, נתחיל בזה שאתה באמת דבע...

עכשיו, כשאתה דלוק על מישהי- אתה נלחץ. למה? כי אתה רוצה להרשים אותה, אתה רוצה למשוך תשומת לב, אז אתה מתחיל 'למכור' את עצמך. וזה הכי גרוע, כי אז אתה מפזר צ'קים בלי כיסוי, ואח"כ מתבלבל. או כי זה נראה לך כל כך לא טבעי, שאתה מסתבך, או שאתה פשוט מוריד מערכך כדי לזכות בתשומת-לב, ואז אתה לא יודע איך להמשיך... הדרך היחידה היא להיות עצמך, כמו מכונה להתעלם מרגשות והיסוסים- אתה לא צריך אותה, היא זאת שמתה לאחד כמוך. אז מה אם אתה קצת דבע...?

למעלה