שאלה האם לינדזי עדיין אנורקסית?
ק קמילה רוחאס New member 8/10/05 #2 ככה ככה... לינדזי אומרת שהיא התחילה לאכול בריא ולהכנס לכושר אבל לפי דעתי היא מגזימה והיא נראית עוד אנורקסית אבל יש שיפור
ככה ככה... לינדזי אומרת שהיא התחילה לאכול בריא ולהכנס לכושר אבל לפי דעתי היא מגזימה והיא נראית עוד אנורקסית אבל יש שיפור
L LindZiv Cohan New member 8/10/05 #4 יאאא זאת דקוטה?!../images/Emo2.gif../images/Emo90.gif ולשאלה שלך- לינדזי לא אנורקסית, והיא גם לא הייתה..
יאאא זאת דקוטה?!../images/Emo2.gif../images/Emo90.gif ולשאלה שלך- לינדזי לא אנורקסית, והיא גם לא הייתה..
E Elle Fanning New member 8/10/05 #5 דקוטה המדהימה../images/Emo99.gif אני עדיין בהלם שאין עליה פורום... איך לא הייתה? ראיתי תמונות מזעזעות שלה - שלד!
דקוטה המדהימה../images/Emo99.gif אני עדיין בהלם שאין עליה פורום... איך לא הייתה? ראיתי תמונות מזעזעות שלה - שלד!
L LindZiv Cohan New member 8/10/05 #6 כן היא ממש חמודה../images/Emo99.gif../images/Emo90.gif בדיוק אתמול ראיתי את הסרט הייד אנד סיק ולינדזי רזתה, המון. אבל אנורקסית היא לא הייתה
כן היא ממש חמודה../images/Emo99.gif../images/Emo90.gif בדיוק אתמול ראיתי את הסרט הייד אנד סיק ולינדזי רזתה, המון. אבל אנורקסית היא לא הייתה
L LindZiv Cohan New member 8/10/05 #7 אה ואת יכולה לשלוח הצעה לתפוז../images/Emo90.gif לפתוח לה פורום
E Elle Fanning New member 8/10/05 #8 זהו, שהייתי רוצה, אבל... רציתי פעם לפתוח פורום (אחר, לא קשור לדקוטה), וצריך לנסוע לפגישה עם מערכת תפוז... אבל אני גרה ממש-ממש רחוק מת"א... ככה שאין סיכוי אולי יש כאן מישהי שתרצה לנהל את הפורום? זה יהיה ממש נחמד אם יהיה פורום על דקוטה וגם על אחותה אל...
זהו, שהייתי רוצה, אבל... רציתי פעם לפתוח פורום (אחר, לא קשור לדקוטה), וצריך לנסוע לפגישה עם מערכת תפוז... אבל אני גרה ממש-ממש רחוק מת"א... ככה שאין סיכוי אולי יש כאן מישהי שתרצה לנהל את הפורום? זה יהיה ממש נחמד אם יהיה פורום על דקוטה וגם על אחותה אל...
L LindZiv Cohan New member 8/10/05 #9 בכיף הייתי פותחת..../images/Emo90.gif אבל אני בת 14 וחצי, ומותר מגיל 16 אם אני לא טועה..
ק קמילה רוחאס New member 8/10/05 #11 אני בת 15 אז...וגם.. אמ..זה לא כ"כ קשור לפורום אז לא נראה לי שיהיה פה כ"כ הצעות
E Elle Fanning New member 9/10/05 #12 OK... אז בכל מקרה... פתחתי פורום בHYDEPARK. מוזמנות לבקר... http://hydepark.hevre.co.il/hydepark/forum.asp?forum_id=15609
OK... אז בכל מקרה... פתחתי פורום בHYDEPARK. מוזמנות לבקר... http://hydepark.hevre.co.il/hydepark/forum.asp?forum_id=15609
F feli cami y skaat New member 9/10/05 #14 אני מרגישה שמשו במילה לא בסדר ושנה אני מסתכלת עליה מנסה לקלוט מה לא טווווווווווווווווב עד שקלטתי את בהצחלה
אני מרגישה שמשו במילה לא בסדר ושנה אני מסתכלת עליה מנסה לקלוט מה לא טווווווווווווווווב עד שקלטתי את בהצחלה