שאלה

באמת ?

שמעתי על התוכנית הזאת דברים טובים. אני יודעת שנאבי מהאוסי (זאת ששיחקה את תרזה מופיעה בסדרה). היא תשודר מהעונה הראשונה ? או שנצטרך להשלים פערים עצמאית כמו באוורווד ? מישהו מוכן לכתוב תקצירון קצרצר לגבי העלילה ? תודה מראש
*וואי כמה סימני שאלה...אני מרגישה כמו שון*

TheCharm

New member
לא יפה ../images/Emo3.gif

נאבי משחקת בסדרה?! וואו. לא ידעתי. אחרי הפרק מסוף השבוע הזה אני מעריץ שלה. היא כזאת חמודה. כן, הסדרה תשודר מהעונה הראשונה (זה כי העונה הראשונה מעולם לא שודרה בארץ. רכש דנדש לyesWeekend אחרי זמן-מה שלא ראינו כזה?). ותקציר לסדרה (מתוך TV): אנשים משקרים... מספרים לא. בהשראה של מקריים וחוויות אמיתיות, "מספ7ים" מספרת על שוטרים שעובדים עם מתמטיקאים על מנת לפתור פשעים. סוכן FBI מגייס את אחיו הגאון המתמטי על מנת שיעזור לו לפתור פשעים מאתגרים בלוס אנג'לס מנקודת מבט שונה לגמרי. זה באמת נשמע מעניין, רק חבל שיש כבר כל כך הרבה סדרות פשע כבר שיוצא לי מהכל החורים... לסדרה 2 עונות ולפי איך שהעניינים, או ליתר דיוק המספרים, מתקדמים - תהיה גם עונה שלישית, אפילו יותר מזה. לעונה הראשונה 13 פרקים (מיד-סיזן). השנייה עדיין משודרת (רק בפרק 3 למעשה).

snier1991

New member
לא ולא אסור שזה יקרה

לא ראיתי את אוסי מאותם סיבות שישימו את שני גברים וחצי או משהו כזה אני רוצה לראות את נאמברס ועדיף במוצאי שבת מאשר שישי בצהריים

TheCharm

New member
שבועיים לפני,

אין הרבה שיגרום לזה להימנע. וחוץ מזה שמבחינתי זה סבבה. תקנה וידאו, ושידורים חוזרים יש בלי סוף.

Ulong

New member
כנ"ל

אני אראה את הפרק הראשון ואז אני אגבש דעה.

היא מצויינת

יש לה אחלה קונספט ואחלה קאסט (כולל רוב מורו, תרזה מ-OC ופיטר מקניקול, הלא הוא ג'ון קייג' הנפלא מאלי מקביל).

למעלה