שאלה...

קובי221

New member
שאלה...

יש ברשותי את ה- MP3 של iko 512MB, ורציתי לשאול אם יש אפשרות שהשם של השיר יעבור יותר מהר, אם יש אופציה כזאת..?!

יאיר B

New member
השם שרץ על המסך?

אני חושב שיש שם אפשרות להגדיר את צורת התנועה על המסך. פגשתי נגן ג'נרי שהיתה בו אפשרות להגדיר תצוגה לפי אות או בגלילה מוחלקת (כאילו סרט נע). ממה שאני יודע, אין אפשרות לשנות את מהירות התצוגה בשום נגן.

קובי221

New member
אז...

איך הפונקציה הזו אמורה להיות רשומה באנגלית??? ורציתי לשאול איך אפשר שבנגן יהיה את סדר השירים שאני בוחר...? (אם אפשר?!
)

יאיר B

New member
אז:

בנוגע ל-1: אתה שואל שאלה קשה. זה צריך להיות איפשהו בהגדרות תצוגה (ולא בטוח שזה קיים בכל נגן!). בנוגע ל-2: צריך לספרר את השירים (אם הנגן עובד לפי TAG אז צריך לספרר אתה תגיות). מוספים לפני שם השיר ספרור רץ. אפשרות אחרת היא לסדר אותם בתיקיות לפי נושאים (וגם אז הוא ילך לפי שם הקובץ / TAG). על שינוי תגיות יש מאמר במאמרים.

יאיר B

New member
יש שני אפשרויות לדעת:

1. קוראים במפרט הטכני (אבל אני בספק אם תמצא כזה). 2. מנסים: שנה את השם של הקובץ ותבדוק אם משהו משתנה בתצוגה. אם כלום לא משתנה - אז הנגן קורא תגיות וצריך לשנות בתגיות ניחוש שלי: הנגן קורא תגיות. שינוי תגיות - יש מאמר במאמרים.

יאיר B

New member
איזה הוראות?

כדי לספרר את השירים , אתה צריך לעבור שיר שיר ולהוסיף לפני שם השיר בתגית ספרור רץ: 01, 02, 03, 04 וכו'. במאמר יש הוראות איך לשנות תגיות דרך תוכנת WINAMP. לדעתי זה מסורבל מאוד (אם יש לך 1GB של שירים...). אני חייב לציין שמעולם לא עשיתי את זה.

קובי221

New member
התכוונתי ש...

אם אני אציג לך את ההוראות של המכשיר, תוכל לדעת אם הנגן קורא תגיות... ו...אולי שם אפשר לדעת אם יש פונקציה של מהירות שם השיר שנע... בכל מקרה הנה התמונה...

יאיר B

New member
זה מאוד קטן וקשה להבחין במילים.

אגב, יש הוראות למכשיר הזה בעברית (באתר טופ, תוריד את הקובץ מהקישור השני: הוראות הפעלה...). לא כתוב שם שום דבר על נושא התגיות. אני עדיין חושב שיש צורך לשנות את תגיות השירים שעל המכשיר (הרבה עבודה...). לגבי מהירות שם השיר - כבר אמרתי שאני לא מאמין שניתן לשנות את המהירות של שם השיר (ובהוראות הנ"ל לא מצויין כלום על כך).

למעלה