שאלה..

ultimate 1

New member
שאלה..

אפרת גוש הצטרפה רשמית ל"מטרופולין" או משהו כזה?..כי מופיע בדי הרבה שירים שלה..מ"מלאכים[הסתה]" ועד "בלי לומר מילה" החדיש שדרך אגב באיזה דיסק הוא נמצא? בדיסק שעוד לא יצא? תודה לעונים! יום טוב.. מטרופולין מייצרים איכות. נקודה .
 

omerikooo

New member
מטרופולין הוא בעצם פרוייקט..

הפרוייקט של עופר מאירי, משמע שבפרוייקט משתתפים זמרים וזמרות כאלה ואחרים.. דוגמת: דנה ברגר, שרונה נסטוביץ', אמילי קרפל, ברק גביזון, וכן..גם אפרת גוש. אפרת גוש גם מופיעה בהרכב הקבוע של ההופעות, עם אמילי קרפל. אפרת אכן משתפפת במס' שירים: יפן, מלאכים וכו'. אבל המושג "הצטרפה רשמית" קצת גדול.. בדיסק הבא של מטרופולין ההרכב המזמר יהיה שונה, כך לפחות עופר הבטיח. אבל בינתיים, היא אכן בפרוייקט. "בלי לומר מילה" זה חידוש לשיר של שלום חנוך, שנעשה במיוחד עבור המצעד העברי השנתי של גלגל"צ, בתוספת "שיר לשירה" אותו שרה מירי מסיקה. השיר, לפי מה שאני יודע, לא אמור לצאת על גבי הדיסק הבא של מטרופולין, וכרגע הוא לא נמצא באף דיסק. לילה טוב.
 
אין צורך להרחיב עד "שיר לשירה"

ההודעה היתה מעניינת עד שהזקרת את רצח העם הזה בלי קשר למטרופולין (ח"ח לעופר) ועם כל ההארכה למירי שהיא לא רעה בכלל ועם יכולות מרשימות היה כאן רצח וזה שגלגל"צ החליטו להחזיר את ההוצאה בהשמעות נוספות פשוט פוגע בכבוד המת לגבי הפרוייקט החידוש היה מעניין ודיי מוצלח
 
למעלה