שאלה..=]

שאלה..=]

היי אני קוראת פה דיי הרבה..=] אין לי כל כך מה לכתוב..בדר"כ..אבל ממש מעניין לקרוא פה..חחחחחחח.. לשאלה... איך אתם מורידים פרקים?בקאזה אימיול או משו..?או שיש לכם "דרך מיוחדת"..?טחח...=] אני לא יכולה להיתאפק עדד מרץ..
נ.ב הפרק סיום עונהה היה מעלף..!! פעם ראשונה שאני בוכה בגלל משו בטלווזייה..]=
חח..מישו יודע ספויילרים מעניינים..?=]אם כן..תגלוו לי בבקשה..חחח.. עזבו..=| =] ד"א..קוראים לי דניאלל ואני חולה חולה על או.סי..אם לא שמתם לב..

אהה ואם יש לכם תוכנה כזאת..של התרגו

תרגוןם..תגידו לי בבקשה מאיפה אאתם מורידיםם=]

ohad121

New member
הסבר:

אני אישית מוריד פרקים מאימיול... אם כבר יש לך אימיול את צריכה לכתוב בשורת החיפוש לדוגמה: The_O.C._-_1x14 כשה-1 זה מספר העונה וה-14 זה מספר הפרק.. וכדי להוריד תרגום את צריכה לכתוב לדוגמה: The.O.C.S01E014 עוד פעם כשה-1 זה מספר העונה וה-14 זה מספר הפרק... ושיש לך את התרגום עם הפרק את צריכה להפעיל את הסרט עם התוכנה MV2PLAYER (התוכנה הכי טובה לדעתי) ולגרור למסך את הכתוביות... צפייה נעימה :)

וואי תודה אבל..

יש לי קאזה..]=..אם אני ירשום את מה שאמרת לי ב'קאזה זה ימצא גם?

ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

. יש כל מיני דרכים ל"השיג" את הפרקים, עם כל מיני תוכנות קאזה, אמיול, ביטורנט, מירק, סבבה די.סי ועוד, אם יש לך את אחת מהתוכנות הללו את יכולה להתחיל להוריד את הפרקים, אם לא, את מוזמנת לפנות אליי במסר (כי אסור לדבר בפורום על הורדות בלתי חוקיות) ואני אנסה לעזור לך. לגבי ספוילרים-תעשי חיפוש של השירשורים של פרק 301,302,303 ו-304 תוכלי למצוא שם הרבה ספוילרים

=]

קודם כל תודה.. אממ.. יש לי קאזה..אני צריכה לרשום את מה שאוהד..(...)אמר לי?? או שאת מעדיפהה שאני ישלח לך מסר? או שאת לי.. =]=] תודה..

כעקרון אני לא יודעת אם פרקי העונה

השלישית בכלל הגיעו לקאזה, לפני מליון שנה שהשתמשתי בקאזה פשוט כתבתי בשורת החיפוש "the o.c" ואז הוא נתן לי את כל הקבצים של האוסי שיש לו. את רק צריכה לדעת שקובץ צריך להיות בערך בגודל 340-350 מגה (אם לא הוא כנראה מזוייף) והפרקים בד"כ מסווגים בצורה כזו שכתוב את שם העונה ואחר כך את שם הפרק , זה יכול להופיע בתור the oc 301 או the oc s1e1 וזהו...לקאזה אין לינקים, יש מנוע חיפוש בנוי בתוך התוכנה.

למעלה