שאלה

מצב
הנושא נעול.

קשת 5

New member
שאלה

שאלה
שלום אני בת 32. יום אחרי החזרה של עובר יום 5 ויום 6, היום היה לי סטרס נוראי והתמוטטות עצבים. משהו חריג ולא רגיל האם זה משפיע על הסיכויי קליטה?? והאם ההפריה לא תצליח בגלל זה?

iLanKaBr

New member
אל תדאגי!

שאלה
שלום אני בת 32. יום אחרי החזרה של עובר יום 5 ויום 6, היום היה לי סטרס נוראי והתמוטטות עצבים. משהו חריג ולא רגיל האם זה משפיע על הסיכויי קליטה?? והאם ההפריה לא תצליח בגלל זה?
אל תדאגי!
אם זה צריך להקלט-זה יקלט. זה מה שאני הבנתי.
יכולה להגיד לך כשנקלט הילד שלי , באותו סבב הבנתי שאני לא יכולה יותר עם הטיפולים רגשית. אמרתי שיהיה מה שיהיה. אני עוזבת התעסקות עם זה. אם הוא רוצה להיקלט, אז בבקשה. מיד אחרי ההחזרה משהו קרה בעבודה ומה זה רבתי עם כמה אנשים. פשוט צעקות עד התקרה. ריבים לא מהעולם הזה. שהסתיימו מהצד שלי בבכי מר ובצעקות מהסוג: איזה מסקנה אני, כל הבטן שלי מחוררת מקלקסן ואין לי ילדים. הבוס מסקן היה בהלם.
ובעוד יומיים היה גשם מבול והרטבתי את הרגליים לגמרי ורצתי מהר מתחת לגשם הזה. וגם היה צריך להכנס לאוטו מהצד כי היתה שלולית ענקית איפה הכניסה לנהג.
אם בכל הסבבים הייתי שוכבת כמה ימים, פה הפוך. עשיתי כושר וחייתי חיים מלאים וזה מה שעשה לי טוב.

אנחנו עכשיו מנסים לילד שני. ובינתיים אני רחוקה מהשלב הזה בו משחררים התעסקות רגשית עם הטיפולים. חשבתי שיהיה קל, אבל לא. מנסה להשפיע על הצלחת הסבבים, פחות לחץ, פחות עבודה . ואומרת לעצמי: אין לך מה לעשות. עזבי את זה.
אבל, אני עוד רחוקה משם. הכל מהתחלה.

בהצלחה!!!

מצב
הנושא נעול.
למעלה