שאלה...

mogli8

New member
הניסוי עדיין בשלבי בדיקה ../images/Emo42.gif

לפי מיטב ידיעתי, הניסוי בקופקסון בטבליות נמצא כעת בשלב ניסויים קליניים על מספר רב של חולים ברחבי העולם. אשמח לעדכן אתכם בהתפתחויות בהמשך.

mhagada

New member
ניסוי בקופקסון בטבליות

האם אפשר לקבל אינפורמציה על הניסוי

RomiVais

New member
ברוך/ברוכה הבא/ה!! ../images/Emo24.gif

לצערי אני לא מתמצאת בניסוי זה, אך אני מציעה לך לרשום את בקשתך בהודעה חדשה שתהיה בראש העמוד, כי אני כמעט ופספסתי את ההודעה הזאת שלך... פשוט שכולם יראו ויוכלו להגיב!!! בכל מקרה, אני אשמח אם תספר/י קצת על עצמך. שיהיה לך סוף שבוע נפלא, רומי

niri

New member
תיקון טעות

סיאמית יקרה, המידע שברשותך מוטעה אני משתתפת בניסוי הנ"ל וברצוני לתקן את הטעות - הניסוי תוכנן מראש ל14 חודש בלבד בו כל משתתף קיבל שני כדורים, אחד פלצבו והשני אולי גם פלצבו...או מינון של קופקסון (5 או 50 מ"ג). כעת, החל השלב השני של הניסוי עד לסיכום הממצאים (בערך עד ינואר) בו כל משתתף מקבל את "הדבר האמיתי" במינון של 5 או 50 מ"ג וכולנו כמובן תקווה שהניסוי יצליח וכל המזריקים למינהם "יאלצו" להיגמל.... הרבה בריאות!

סיאמית

New member
כנראה שקיבלתי מידע שגוי ../images/Emo9.gif

ואני מצטערת שהזדרזתי להעביר אותו הלאה בלי לברר קודם... אבל החדשות הטובות הן, אם כך, שלא אפסה התקווה ושאולי יום אחד נוכל להשליך את המזרקים והמדללים וכל השאר
אמן... זה באמת אחד המקרים בהם אני מאושרת לא להיות צודקת

אור/2

New member
מר שמועתי.... ../images/Emo6.gif

לסיאמית, בד"כ אומרים ש "אין עשן בלי אש", לא רק את שמעת גם האיש שלי קבל מידע דומה אבל ידידתי שמקבלת כדורים לא שמעה דבר, ולכן התפלאתי. לפני שנתיים בערך השתתף האיש שלי בניסוי של כדורים שנקראים לינומייד (מקווה שאיתתי נכון בעברית). הניסוי הופסק לאור תגובות לא טובות של החולים, ההודעה להפסיק את הכדורים עברה כמו אש בשדה קוצים, לכן התפלאתי שבמקרה זה החולה לא ידעה דבר. מי יתן וכל ניסוי בנידון יצליח,רבים יהיו הנגמלים.

סיאמית

New member
אז נחכה ונראה... ונקווה לטוב ../images/Emo57.gif

מה שכן, אכלתי עכשיו שתי פרוסות עוגת שיש (לא אני אפיתי
) אחת אחרי השניה ואני שואלת את עצמי בלאט "האם באמת על פי שלוש יקום דבר?"... לא יודעת מה קרה לי היום!!! פחממות פחממות פחממות... וכפות הידיים שלי דביקות והחולצה מלאה פירורים...
שיהיה לכולנו ערב מצויין וצום קל למי שצם ביום כיפור.

אור/2

New member
אחרי החגים דיאטה!!!! ../images/Emo67.gif

אצלי זה תקופת מתוקים - שוקולד וגלידות בעיקר מאוחר בלילה, אז תתנחמי על הפחמימות בעוגות. אומרים "המתחיל במצוה אומרים לו גמור", אז אם אכלת 2 סיימי עם מס´ 3. אחרי החגים, כמו כמעט כולם, אכנס קצת למשמעת בנידון! יש לך מושג מה קורה עם רומי?זה היום השלישי שהיא חסרה! מקוה שהכל בסדר איתה. שמת לב שהפורום שקט בלעדיה? מה קורה אתך? לא אהבת את צוות ההוי שארגנתי לך? מה התוכניות ליום כיפור?אין לי עדין ספר טוב למחר, מחר אני הולכת למלא את הבית בכל סוגי העיתונים שאני קוראת פעם בשנה, ביום כיפור. שימי
- תחזית מזג האויר לסוף שבוע, כנראה גשם ראשון - היורה! בשעה טובה אולי נצטנן קצת והמזגן בבית יסגר לכמה חודשים. המשך ערב נעים!!!

סיאמית

New member
כמובן שאכלתי עוד פרוסת עוגה ../images/Emo9.gif

ואחר כך, טיגנתי חביתה ואכלתי אותה בתוך סנדוויץ´ עם עגבניה... לפני דקה חיסלתי חטיף גרנולה שקניתי ל~א~ לכבוד הבטן שלו ואני מקווה שבזאת סיימתי להיום (למרות שכל הזמן אני שומעת בראש "פתיתים..." "פתיתים..." ונורא בא לי על פתיתים). אין לי מושג מה עם רומי!!!! אני נורא מתגעגעת אליה כבר... בנוגע לצוות הווי ובידור - מצויין!!! לקחתי
ואני גם מתנדבת להיות בוועדת קישוט... מזג האויר אכן נשמע מבטיח לסוף השבוע הזה... סוף-סוף
ועכשיו, בנוגע לספרים!!! אני קוראת עכשיו ספר מ-ו-פ-ל-א!!! "כסא הקשירה" מאת קטרין הריסון, בהוצאת עם עובד. מזמן לא נהניתי ככה מספר, (ואני קוראת המון). מומלץ, מומלץ, מומלץ!!!!! ערב נעים יקירתי!

אור/2

New member
אוכל, קדימה אוכל...... ../images/Emo21.gif ../images/Emo75.gif

מה נגמר עם הפתיתים? תודה על ההמלצה על הספר, נרשם בפנקסי!(אני אוספת שמות של ספרים מומלצים אותם מביאה לי אמי מהספריה) אוהבת מאד לקרוא,לצערי אין לי הרבה זמן לכך. בתקופה האחרונה לקחתי הרי פוטר להיות בענינים, חוץ מזה שאני מאד אוהבת ספרי ילדים ומקריאה לביתי הקטנה. לא יכולה להרדם,מחכה לי מחר (היום)יום עמוס. אשתדל להשאיר איתות לפני הערב.לילה טוב! (משום מה, המחשב לא רוצה לתקשר עימי ומתנגד לקבל סימנים לתוכן - התעיף!!)

סיאמית

New member
החזקתי מעמד ../images/Emo13.gif

במקום לאכול, הלכתי למיטה וקראתי עד שנרדמתי... אפילו לא הרגשתי מתי ~א~ הגיע. וזה אומר שישנתי ממש חזק, כי הוא תמיד צונח על המיטה ב- בום ... אני ממש מקווה שיהיה לך את הזמן לקרוא את "כסא הקשירה", בעיני זה ספר פשוט טוב . אני מוצאת את עצמי בזמן החרון מחפשת ספרים שהיו לי כשהייתי קטנה ונורא אהבתי, כדי לשמור לילד/ה שיהיה/תהיה לי יום אחד: "מיו-מיו שלי" כל הסדרה של "נארניה" ספרים שבלעתי בזמנו מהוצאת "מרגנית" (ג´יימס והאפרסק הענקי" צ´ארלי והשוקולדה" ועוד... אין ספור!). וכמובן, קלאסיקות שתמיד מודפסות במהדורות חדשות... זהו, אני נוסעת להורים קצת, אני מאחלת לך ולכולם צום קל (אני מבינה שאת צמה) בטח אחזור מאוחר יותר לראות מה שלומכם...

אור/2

New member
לפני הצום..... ../images/Emo76.gif

הספקתי לראות שרומי חזרה והכל בסדר, בטוחה שתתעדכן מהר. לך ולחבר שלך גמר חתימה טובה!!! נפגש מחר...

RomiVais

New member
אור וסיאמית יקרות!!! ../images/Emo24.gif ../images/Emo23.gif

צר לי מאוד אם הדאגתי אתכן... כמו שרשמתי לכולם לפני שנסעתי, נשארתי עד היום אצל קרובי משפחה. התכנון היה להתחבר לפורום מהבית שלהם, אבל בגלל שהמחשב שייך לאותו נער חביב ש"סידר"
לי את המחשב, גם מהמחשב שלו לא היה אפשרי להתחבר. בכל מקרה, התגעגעתי אליכן מאוד מאוד מאוד!!! ואני אצטרך למצוא פיתרון ניידי לנסיעות הבאות, שכן אני פשוט מכורה - ואני מודה!!
זהו - עכשיו אני כאן ולא מתכוונת לעזוב אתכם שוב בזמן הקרוב!!
סיאמית - מה זה התיאבון הזה יקירתי? זה רגיל אצלך או שבשורות טובות מסתתרות מאחורי זה?
אור - נראה לי שכל העולם פוצח בדיאטה רצינית אחרי כאלה חגים!!
אני שמחה שלא עליתי גרם בחג - להיפך - ירדתי קצת וזה נהדר בשבילי!!
שיהיה לכן צום קל וגמר חתימה טובה!!! אני אגיד שוב - התגעגעתי מאוד!!!!
אוהבת...... רומי

סיאמית

New member
רומי!!!!!!!!!!!!!! רומי...... ../images/Emo6.gif

את פה!!! איזה כיף....
בנוגע לתיאבון... אז אני נורא אוהבת לאכול, זה ידוע! אבל בד"כ אני לא נכנעת לדחפים כאלה ופורקת את תיסכולי בשיטות אחרות
אבל אתמול, זה היה בלתי מוסבר לחלוטין... ולא, חמודה, אני לא בהריון אבל אתם תהיו הראשונים לדעת מתי זה יקרה ).
(אפילו עוד לא התחלנו לנסות... קודם מחכים שאתנקה קצת מהקופקסון). לעומת זאת עכשיו אני הולכת לאכול צהריים!!! נשיקות לכולם!

RomiVais

New member
סיאמית יקירתי - כיף לחזור!! ../images/Emo24.gif ../images/Emo9.gif

ובמיוחד עם כזאת קבלת פנים
כו שכתבתי לאורית, נקשרתי מאוד לפורום, אתם כמו משפחה שנייה ותמיד כיף לחזור הביתה!!
לגבי התיאבון - לבריאות!!!
בטח כבר סיימת לאכול, מקווה שהיה טעים!!
לי תמיד כיף לשמוע על אנשים שיכולים להרשות לעצמם לאכול חופשי... זה מעלה חיוך
על שפתיי כי אני לא מאלה...
שיהיה לך יום נפלא, צום קל וגמר חתימה טובה!! ד"ש חם ל~א~ ו
לשניכם רומי

RomiVais

New member
נירי יקרה - ברוכה הבאה!!! ../images/Emo24.gif ../images/Emo24.gif

קודם כל "ברוכה הבאה!!!!"
לגבי הניסוי, אני מקווה שהוא אכן יצליח!! אני בטוחה שכל ה"מזריקים" ישמחו עד מאוד להיגמל!!!!!
מה איתך? איך הניסוי עובד עלייך? איך את מרגישה? מאחלת לך המון בריאות, יום נפלא, שנה מצויינת, ולהיום - צום קל וגמר חתימה טובה!! רומי

greeneyes1

New member
ניסוי קופ. בכדורים

בעתון הארץ משבוע שעבר היה מאמר בנושא הזה. נכתב שם שהשלב הזה של הניסוי נכשל משום שלקבוצה שקיבלה פלצבו לא היו מספיק התקפים ולכן לא ניתן היה להסיק האם התרופה עזרה. כנראה שחברת טבע שוקלת לעשות ניסוי נוסף עם מינון גבוה יותר של קופ. אך בכל מקרה אחרוני ה"שפנים" מסיימים את הניסוי הנוכחי באוקטובר.

RomiVais

New member
שלום רב - ברוך/ברוכה הבא/ה!! ../images/Emo24.gif

אני אשמח את תספר/י קצת על עצמך!! לגבי הניסוי, הבנתי שהוא עד ינואר בערך... בכל מקרה נקווה שיצליח!! שתהיה זו שנה נפלאה, המון בריאות, רומי

למעלה