שאלה

הדוב*

New member
שאלה

רכשתי לי קו ADSL חדש ומבריק לשימוש של שרת וכל כמה ימים (לפעמים גם כמה פעמים ביום) השרת מתנתק ואני נאלץ להפעיל שוב את המודם. מישהו ניתקל בבעיה הזאת בקוי ADSL מי האשם? בזק או הספק שלי.? ובכלל, המלצות הכפשות וכו´ לגבי ADSL כקו לשרת.

philips

New member
בעייה ידועה

ידועה גם ידועה...ומקוללת עד מאוד.. אין כידוע לי פיתרון לבעייה... אני יודע שבאזורים מסויימים ובקוים מסויימים ובמודמים מסויימים המצב קל יותר, + תלות בעומס.. בכל מקרה... שמעתי הרבה השערות ותיאוריות מדוע זה קורה שמעתי גם כמה הסברים ששכנעו אותי ..אבל נישט... הרעיון של ADSL כקו לשרת הוא רעיון לא רע בכלל.... וליתר דיוק גם יעצתי לחברה שאני בקשר איתה להתקין 2-3 קוי ADSLBUSSINESS של בזק ולחברם לנתב של החברה במקום FRAMERELAY מסיבות של עלות... לכל דבר כמובן יש יתרונות וחסרונות... קשה להציע לך רעיונות או לחוות דעה בלי להכיר את מבנה הרשת שלך ואת צרכיה.... אם תפרט כאן מה בדיוק קורה אצלכם: ציוד,נפחי העברה, עפ"י עומסים עומס מקסימלי/מינימלי , דרישות ועוד פרטי ניתוח מבנה רשת רבים אחרים אוכל לעשות קצת חושבים ולהמליץ לך על משהו מתאים או רעיון טוב דבר קלאסי אגב שניתן לעשות הוא לחבר גם ISDN אחד וגם ADSL ולחלק עומס ביניהם , או לחלק עומס בין 2 ADSL או כל קומבינציה אחרת אבל הכל באויר.....קודם כל הדרישות...

למעלה