שאלה

MM22

New member
שאלה

עבדתי באבטחה 10 חודשים , עד לפני שנה בערך . האם מגיע לי לקבל תשלום של יום אחד לכל חודש שעבדתי ( 10 ימים ) , אם אני החלטתי לעזוב את העבודה לפני שנת עבודה מלאה ? תודה .

avi1976

New member
תשובה

אם את החלטת לעזוב את העבודה לאחר 10 חודשים את אמורה לתת הודעה של 16 ימים. (6 ימים עבור חצי שנה ויומים וחצי עבור כל חודש עבודה מעבר לחצי שנה) מבהיר במפורש שאם את עזבת את לא אמורה לקבל תשלום על כך ואם לא הייתה הרעה מוחשית מאד בתנאי עבודתך מותר לקזז לך זאת ממשכורתך האחרונה. כמו כן, אם עזבת עקב הרעה בתנאים וויתרו על ימי עבודתך בתקופת הודעה זאת אזי את זכאית לתשלום עבור חלף הודעה מוקדמת ובתנאים מסויימים אף לפיצויי פיטורין. כדי לקבל את האמור חובת ההוכחה עלייך ומכיוון שהתבצע בנוסף "השתק" על פי דין אזי, הסבירות נמוכה שתוכלי לתבוע זאת! ליעוץ פרטני ואישי תוכלי ליצור קשר אישית... [email protected]

MM22

New member
האם הרעה בתנאים נחשב שרצו להעביר

אותי למקום עבודה אחר ? ( שמרתי בסופר ורצו להעביר אותי לסניף אחר בעיר אחרת ). ולמה הכוונה שכתבת שוויתרו על ימי עבודתי ? תודה .

avi1976

New member
בתנאים מסויימים זה נחשב!

אם המרחק גדל למספר אוטובוסים, או לזמן נסיעה ממושך הרבה יותר אז זאת הרעה בתנאים... ב"ויתור" על ימי עבודתך התכוונתי שהודעת על עזיבתך אך לא רצו להעסיקך מיום ההודעה. אך כמובן שקיימת חובת ההוכחה...

למעלה