שאלה

fr!$h

New member
שאלה

בואו נדמיין לרגע, שמעבד AMD Thunderbird 1.4GHz - 266BUS היה בדיוק באותו מחיר כמו מעבד כלשהו של אינטל (פנטיום 3 או 4 כמובן) (מבחינתי תיקחו את המעבד הכי טוב - אך שמעתי שיש הסתיגויות מP4 אז... בחרו במעבד הכי טוב לדעתכם) את מה הייתם קונים? נ.ב. אני לא מבין איך יתכן שמעבד אתלון 1.4ghz יחשב יותר טוב מפנטיום 2ghz - יש פה משהו אבסורדי. כמו כן אם תוכלו לבסס את תשובתכם על מאמר של עיתון מכובד כגון (PC magazie) אשמח עוד יותר.

דיברתי עם חבר של שהוא מומחה לחומרה

לגבי הבעיות שיש למעבדי AMD. מסתבר שצדקת. מעבדי AMD נוטים להיתקע כאשר הם מריצים תוכנות/משחקים של מיקרוסופט. לכן , בעקבות זה , וגם בגלל שמעבדי 1.5G די חדשים (ומצריכים חומרה היקפית חדשה) אני ממליץ אחד מהשניים: או לחכות קצת ולראות איך המעבדים החדשים מתפקדים. לקנות מעבד 800M (או משהו בסביבה) במחיר די זול ולהשקיע קמצצת בזכרונות. אמיר.

fr!$h

New member
תראה...

אני צריך את המחשב לעוד שבוע-שבועיים לכן אני לא יכול לחכות. בנוגע לתוכנות של מייקרוסופט - מדובר גם על וינדוס? מדוע בכל הפורומים (חוץ משל תפוז) ממליצים לי מאוד מאוד בחום על AMD? יש סיבה מבוססת כלשהיא על השנאה שלהם לפנטיום? ייתכן שכולם דוגלים בamd כיוון שזו דיעה שעברה כמו כדור שלג? והאם תוכל לתת לי מפרט טוב למחשב מבוסס אינטל?

בנוגע לבעיה של AMD לא שמעתי

על בעיה עם חלונות , יותר על בעיה עם משחקים של מיקרוסופט ותוכנות כלשהן שלהם . לגבי מפרט של מחשב (לדעתי מפרט מספק לאינטרנט ומשחקים) צירפתי קובץ עם המפרט. אמיר.

noa_f

New member
AMD מצוין

יותר זול והזכרון שלו (DDR) לעתים יותר מהיר. לכן ממליצים על AMD היו בזמנו בעיות עם CHIPSET של VIA , לכן כדאי לקנות לוח-אם טוב (למשל ASUS) לי יש כרגע THUNDERBIRD 1.3 עם 256MB - לוח אם של GYGABITE - עובד נפלא!!! (אבל אנחנו פריקים של AMD - זה המחשב השלישי שלנו מהם!) חוץ מזה: אל תקח WINDOWS ME אלא WINDOWS XP ה-ME לא תומך במשחקים פחות חדשים וגם תמיד כדאי את מערכת ההפעלה החדשה ביותר של מייקרוסופט - במיוחד שה-XP באמת מצויינת וגם מאפשרת להריץ באמולציה תוכנות ומשחקים ישנים. בהצלחה וחג שמח

למעלה