שאלה

prettywoman

New member
שאלה

הייתי רוצה לדעת אם ירדתם או שירדו לכם, וכמה זמן נורמלי פחות או יותר, למרות שלדעתי אין קשר לזמן שהזוג ביחד אלא להרגשה, סתם מתוך סקרנות. יאללה ביי

כן

וזה היה לפני הרבה זמן, קשה לי להגיד לך זמן נורמלי מכיוון שלפי דעתי לרדת אחד לשני זה לא עניין רציני וזה אצלי עדיין בקטגוריה של חירמונים . . . DJ made in israel

עדן*

New member
לא!!!!!

לא, לשתי השאלות לא ירדו לי ולא ההפך. לפחות בגיל הזה לא נראה לי שאני יעשה את זה (16) כי זה די מגעיל אותי... אולי בעתיד, מיודע?! ביי עדן

אהמממממ לא

לא יצא לי עדיין

בן אלבז

New member
כן ירדה לי וירדתי לה

כן ירדתי ירדה לי ואני גאה בזה זמן ממוצע 5 עד 10 דקות תשמעי זה מזה כיף את תהני כמו שאני נהנתי כדי לך מקסימום תוכלי קצת זרע לא מזיק לבריאות אבל שהוא ירד לך את תהי תגיעי לאורגזמה כמו שבחיים לא הרגשת הנה הגזר דין
: תני לו את זה גם את תהני ואז הוא יאהב אותך יותר

prettywoman

New member
טוב

אוקיי תודה, וד"א בזמן לא התכונתי כמה זמן ירדתם אחד לשני אלא אחרי כמה זמן של קשר . . . מה הקשר לזה שהוא יאהב אותי יותר?!

המרחפת

New member
באמת המ הקשר לזה שהוא יאהב אותה

יותר? זה באמת נשמע לי דבילי.... לגבי הזמן- זוהמוכנות של בני הזוג (או הלחץ שמופעל עליהם). יהיו כאלו שיהיו מוכנים אחרי יומיים שלושה וכאלו שייקח להם כמה חודשים טובים....

night_wish

New member
../images/Emo9.gif

אחחח...לאיזה נושא חביב הגעתם
בקיצור התשובה לשתי השאלות היא "כן"....ומי מהבנות שאמרה שזה מגעיל אז גם אני חשבתי ככה...ונראה לי שכולם חושבים ככה עד שהם בעצם לא יורדים....לא נראה לי שיש קשר לזמן...יורדים מתי שרוצים אים מוכנים לפעולה כזו משום שיש יותר אינטימיות בירידה מאשר בזיון. blessed be *night wish*

Anatu§h

New member
אחת מהתגובות שפחות אהבתי..

כן.. התנסיתי אפילו כהמשך ל"נשיקה עם מישהו עם פירסינג בלשון" ירד לי מישהו כזה.. בכל אופן, "מקסימום תוכלי קצת זרע" ?! את לא חייבת "לאכול" זרע, הוא יכול לגמור בחוץ. זה א´ ב´ - הוא יאהב אותה יותר ?! באמת ? אומרים שנשים נותנות סקס בשביל אהבה וגברים נותנים אהבה בשביל סקס אבל... את לא צריכה לרדת לו כי את רוצה שהוא יאהב אותך יותר אלא כי את רוצה לענג אותו (מכל סיבה שהיא) וקחי בחשבון שגם הוא יכול לענג אותך.. ותהני ! מיאוו,

prettywoman

New member
אז ככה

לא אמרתי שזה הדבר היחיד בקשר, הוא אמר שהוא רוצה לרדת לי כדי שאני אהנה, בגלל שהוא אוהב אותי ורוצה שאני ארגיש הכי טוב שאפשר, בהתשחב בזה שהוא החבר הראושן שלי ואנחנו חברים חודשיים וכל המגע הגופני והכל, כל הקטע חדש לי אמרתי לו שגם זה וגם להביא לי ביד זה לא במקום לא עכשיו, כי אני לא מוכנה/בשלה בזה, ואני לא ארגיש נח.

feyDo

New member
ואם זה לא מאהבה אז היא החלה אותה!

היא לא תהיה בתולה שהיא אמרה שהיא כזו אם אני זוכר נכון היא תקבל אותו יגל אהבה שלה אליו יותר מזה יכאב לה שהיא תדעה שזה היה מרצון לזיין רק ולא לאהבה עצמה... הכל מראה רק על זה שזה יפגע בה אם זה לא יהיה נכון! אז שתחכה יותר זמן אם הוא אוהב אותה הוא לא יברח לה!

אני מסכים.כאדם שעוזר לאנשים שמעתי

סיפורים מאוד קשים.והמסקנה:לא למהר במגע.יש זמן.איאפשר לתקן טעויות

wildflower**

New member
אממממ....

לא ירדו לי ולא ירדתי לאף אחד... וזה בכלל לא נראה לי מגעיל..אני רק חושבת שצריכים להיות מוכנים לזה מאוד..כי בכל זאת זה דבר די אינטימי...... בר

אני יאמר כך.לעשות אהבה אם אדם שבאמת

אוהבים ולהתעורר לצידו זה הכי כיף ומספק שיש.וכל השאר...פשוט...לא.

לא זה ולא זה אבל............

בקטע של זה זה לא רק תלוי מהרגשה כי הם מרגישים שהם מוכנים לזה אחרי שבוע של חברות??? זה מוקדם מידי אז זה תלוי גם בזמן שלהם ביחד כי אם הם יעשו את זה אחרי שבוע אז הם מתקדמים מהר מידי ותוך חודש הם יעשו יותר מזה ואז פשוט ימאס.....

למעלה