שאלה

Prodigal

New member
שאלה

אנימשחק שש בש באינטרנט על כסף ורוב הפעמים מרויח בגלל שאני שחקן ממש טוב אני לא רוצה להתמכר להימורים,רק רוצה להמשיך לשחק את המשחק הזה שקשור למזל ולהרבה סטטיסטיקה והתסברות בגלל שאני שחקן כ"כ טוב אני יכול לחיות מזה ולהתפרנס מזה אם אני משחק 10 שעות ביום יש מצב שאני יתמכר להיומרים בגלל זה או שצריך לקחת הכל בפרופורציה ? תודה

shanhen

New member
אלוף השש-בש

הכל שאלה של מידה ושליטה. מהמרים לא מתמכרים דווקא לכסף אלא לריגושים שההימורים מקנים להם. כדי להכיר את עצמך אתה מוזמן להכנס לאתר של עמותת "אפשר" יש שם שאלון לבחינה עצמית בהתייחסות להימורים. בחן את עצמך ותוכל להסיק את המסקנות. אם אתה מתייחס ל-10 שעות משחק כ-10 שעות עבודה, הרי "מצאת פרנסה" טובה, אבל אם המשחק הוא על חשבון דברים אחרים, ואתה חש שאתה מוותר על פעילויות שונות כדי לשחק, שאתה מאבד שליטה, זה לגמרי לא חיובי. לגבי סכנת ההתמכרות, זו בהחלט קיימת אבל אינה מובטחת. אם תהיה מספיק ער לעצמך ותהיה בטוח שאינך מאבד שליטה, אולי תצליח להציל את עצמך. נחום

Prodigal

New member
תודה

תודה נחום אגב,באתר של אפשר לא מצאת שום סקר,ובכלל אתר זה מבולבל מאוד לא בנוי כהלכה ואני לא מצליח לראות שם עברית לא הייתי מהמר עליו כאתר השנה

למעלה