שאלה

alti26

New member
שאלה

אני אשאל שאלה שמאוד הציקה לי ,אני מקווה שאף אחד לא יפגע . ראשית אני מודה לכל האנשים שהיו במופע היום ההופעה היתה מושקעת דיוויד נתן את כולו .אני מסתובב איתו שנים והיום הוא נתן את כולו .שאלתי היא למה לא היה ראיונות עם מעריצים של האחראים על הפורום ?למה לא היה ראיון עם דיוויד מה עוד נדרש כמחזיק עמדה בניהול ?אני לא בא לפגוע אלא להעיר הערה בונה מתבקש במקרה קצה ראיון,רשמים ,ראיונות תמונות לא רק צפייה כך מתבקש ממעריץ או מאחראי פורום בכל אופן אני מדגיש אני מעיר הערה בונה ערב טוב

sarita4

New member
היתה הופעה מדהימה../images/Emo70.gif

יש כמה תמונות אך הם יעלו בהמשך...

sarita4

New member
ועוד רציתי להגיד

לדודי תודה ואתה אדם מקסים וחנית שמחתי להכיר אותך אתמול (ואת משפחתך) את אישה מקסימה ותהני בחו"ל

ערב קסום

היתה הופעה יוצאת מהכלל, מרגשת ונפלאה. אני נשארתי ממש בלי אויר מרוב התרגשות ועם ידים כואבות מרוב מחיאות כפיים. הקהל היה קצת יבש, וחבל. דודי , שרית ויעל - היה לי כבוד לפגוש אתכם ואני בטוחה שנמשיך ונפגש, ובסוף המופע המפגש עם דיויד והחיבוק שקיבלתי ממנו (תמונות בהמשך) - אין מילים. האיש וירטואוז, נפלא וקשה להסביר במילים את העוצמות שהוא מעניק לסובבים אותו. בטח עוד נתכתב לפני הנסיעה שלי, אני אשתדל להעלות תמונות הערב. תודה לכם ותודה מיוחדת כמובן לדיויד על שהוא כמו שהוא.

glitter8

New member
איפה התמונות??

לטובת הצפוניים הרחוקים שבקושי זוכים להופעות.... איזה יופי שנהניתם... אני הייתי אתמול בהופעה של להקה אירית בשם ירוק עד וכל ההופעה חשבתי שאתם בטח נהנים יותר... נחמדה ההפתעה של השיר בליבי,היתה לי הרגשה שזה צפוי... מאמינה שנתראה בעוד הופעות או במפגש פורום.. המשך שבת נעימה ענבל

תודה

תודה על המחמאות וגם אני שמחתי סוף סוף לפגוש אותך. יש לך מספר טלפון פרטי או מייל פרטי?

handlessman

New member
את מאוד מעודדת...

בדיוק שמעתי עכשיו את דויד ברדיו וישר נזכרתי בפורום ורצתי לראות מה אנשים אומרים על ההופעה... אז איך היה (לא ברשמים כלליים)? איזה שירים היו? (אני רוצה לדעת את זה בשביל להיות בטוח עד כמה אני אתבאס מאוחר יותר)

alti26

New member
אספר לכם קצת ממה שהיה

קודם כל מספירת קהל שהייה במקום שיכול להכיל 250 איש .בבדיקה אישית שלי מול הבעלים שאני מכיר אישית הגיעו 270 איש.הכניסה היתה ב2311 והתחילה במקבץ שירים מכל האלבומים שלו.התמקד על שירים בעיברית למרות ששילב מעט מאוד ספרדית לטעמי.בשלב מסויים לקראת הסיום הוא הוציא שפן מהכובע ושיתף בהופע את הזמר הערבי המדהים שחלק איתו את הבליבי שיר מספר 13 בדיסק הנפלא.עבר דרך כתיבה עם אמנים שונים וכתיבה אישית שלו לסיכום היה מהפנט מדהים ואין עליו (אכול עליו
).הגעתי לרמות ניקיון נפשי שבחיים לא הגעתי באף הופעת אמן היה מרטית .בהופעה היו כמה מעריצים בכירים מהפורום .שרית sarita המנהלת האולטימטיבית לכל פורום אמיתי של דיוויד היא אוכלת שותה מעשנת ומדווחת על אירועים בטרם התרחשותם שנוגעים לדיוויד היא מקסימה מדהימה וראוייה להחליף כל מנהל פורום בכל אתר שכותב על דיוויד ובתוך היא תצליח .חנית שמיר ומשפחתה המכובדת בפעם הראשונה שראיתי נציגות משפחתית אם וביתה שמחוברים חיבור אש לתכנים של דיוויד ברמות מדהימות חנית היא אישה מדהימה ומאחל לה מעל כתיבה זה שחייה יתעטפו באור צחור אור של אופטימיות אור של חיים טובים אני כמובן שממש לא צריך לפרט כמה אני אוהב דיוויד. אה הייתה שם המנהלת של הפורום הנוכחית שצפתה בהופעה .אך לטעמי ובלי לפגוע לא שרתה את הרעיון של ניהול פורום שזה אומר הרבה דברים שצריך לעשות למען ניהול פורום חשוב עבור האמן האגדי המדהים המקסים המהפנט .לאומת זאת לsarita יש תמונות בלעדיות מדהימות מקסימות ובטח רעיונות נוספים להאדיר כל פורום שהיא תחנוך ניהול שלו תודה לכל אילו שנתנו לי הרגשה של מלך ליום אחד ביום ההולדת שלי אוהב את כולכם דודי

alti26

New member
אני אסביר לך ולכל הפורום היקר

לא התכוונתי להסית .לא התכוונתי להזיז אף אחד מהפורום שלך זו היתה דעתי בלבד ואוליי את צודקת יכולתי לפנות לאימייל האישי שלך .מתנצל וכתבתי והדגשתי כי לא הייתה הכוונה לפגוע .רק להעיר הערה בונה ורעיון פורומיסטי אני מתנצל עם נפגעת לא זו היתה כוונתי כלל דודי .אני אשמח לתת רעיונות מעצמי באם יעלו לי רעיונות יום טוב וההנו מההופעות דודי

למעלה