שאלה מישהו יודע כמה פרקים יש? אולי מישהו שמכיר אחד מאנשי ההפקה שיכול לשאול אותו
G guy golan New member 6/12/05 #1 שאלה מישהו יודע כמה פרקים יש? אולי מישהו שמכיר אחד מאנשי ההפקה שיכול לשאול אותו
א אורית אלוני New member 7/12/05 #3 ../images/Emo58.gifפרקים יש עוד פרק אחד לעונה, שישודר ביום רביעי הקרוב, וביום רביעי הבא, יהיה פרק הסיכום של העונה, ובו יופיעו כל המשפחות שוב, ויספרו מה למדנו ומה השכלנו.
../images/Emo58.gifפרקים יש עוד פרק אחד לעונה, שישודר ביום רביעי הקרוב, וביום רביעי הבא, יהיה פרק הסיכום של העונה, ובו יופיעו כל המשפחות שוב, ויספרו מה למדנו ומה השכלנו.
מ מ ו ר י א ל ו ש New member 7/12/05 #8 אבל יהיו מתישהו עוד פרקים!! כנראה שעוד כמה חודשים.. כי המשפחה של חברה שלי צריכה להשתתף וצריכים לצלם אותם בקרוב.!!
אבל יהיו מתישהו עוד פרקים!! כנראה שעוד כמה חודשים.. כי המשפחה של חברה שלי צריכה להשתתף וצריכים לצלם אותם בקרוב.!!
מ מ ו ר י א ל ו ש New member 7/12/05 #11 כן חחח... באמת אני רוצה ובאמת זה מעצבן שהפורום יבש.. לי בימים האחרונים ממש לא היה זמן בגלל לחץ ולימודים.. ונראה לי שככה זה לעוד הרבה |:
כן חחח... באמת אני רוצה ובאמת זה מעצבן שהפורום יבש.. לי בימים האחרונים ממש לא היה זמן בגלל לחץ ולימודים.. ונראה לי שככה זה לעוד הרבה |:
R raanan152 New member 7/12/05 #4 ../images/Emo24.gifהשבוע הזה יוקרן הפרק האחרון אבל עושים עוד פרק אחד על כל המשפחות.