שאלה...

ssdd12345

New member
שאלה...

מה אני צריכה לעשות בשביל להפוך לחנונית אמיתית? כי זה מין קבוצת השתייחות ונראה שמאוד קשה להשתייח אליה...

Tiki Torch

New member
כמה זמן?

תעשי טעות חברתית אחת או שתקבלי 5 מאיות ברצף ואז בכיף תיהי חנונית

תתחילי בזה שתאייתי נכון להשתייך ../images/Emo6.gif

(הרי חנונים צריכים להיות חכמים ולדבר נכון לא ?) לא קשה להשתייך לקבוצה הזאת, הרבה פעמים שייכו אותי אליה בלי שרציתי (פעם זה לא היה דבר מגניב). תחומי התעניינות בסגנון של מד"ב/פנטזיה/אנימה/מחשבים/מדע וכמעט כל דבר לימודי אחר הופך אותך די בקלות לחנונית בעיני אחרים. או לפחות ככה אמרו לי כשקראתי ספר פיזיקה בשיעור

כה, לי תמיד אמרו שאני חנונית

כשהייתי מתלהבת מבעיות במתמטיקה או מגנטיקה וכאלה.

לכתוב להשתייך בלי ח'../images/Emo35.gif

סתם, אל תקחי ללב, מקווה שלא פגעתי
ו, אממ, אני רק אגיד, שיש מספיק קבוצות אחרות להשתייך אליהן, וכל אחד צריך להיות מה שנח וטבעי לו... לא
לדעתי אם את לא חנונית אין לך מה לנסות להיות כזאת. "בי יורסלף", את יודעת, וכאלה...

Jerald_Admonds

New member
עם הגישה הזאת

אף פעם לא תיהי חנונית אמיתית. מקסימום תיהי וונאבי, כי הגישה שלך היא בפשטות גישה של וונאבי. אדם לא מחליט שהוא חנון או פריק או וואטאבר. ההגדרות האלו ממילא חסרות משמעות. אדם הוא אדם, וההתנהגות הטבעית שלו היא זו שמשייכת אותו לקבוצה כלשהי של דומים לו. אם את חנונית אז את חנונית, וזהו.

ailag

New member
לעבוד על השכל

לא אומרת שאת טיפשה, אלא אומרת שלגיקים "למידה" ו"מחשבה" זו לא מילה גסה. לדעתי בימים כאלו הכלי הכי טוב (אולי) זה ויקיפדיה. באילו נושאים את מתעניינת? כי, למשל, אם את לא מתעניינת בחלל אני לא אשלח אותך לחפש על אסטרונומיה. עקרונית בד"כ גיקים מתרכזים באחד או כמה מהתחומים: מדע, אסטרונומיה/אסטרופיזיקה ספציפית, מתמטיקה, מדע בדיוני ופנטזיה, מחשבים (על כל נגזרותיהם .. אבל לא חייבים. והמטרה העיקרית לא צריכה להיות "אני רוצה להיות חנונית". מאוד קל להשתייך לקבוצת הגיקים, את רק צריכה לבוא בגישה הנכונה. בד"כ חנונים מקבלים את מי שלא באופן ברור נגדם - אם את מעריכה מחשבה ואינטלקט, גם אם את לא מומחית בפרקי מסע בין כוכבים, תסתדרי יפה. אם את סקרנית ומוכנה להשקיע זמן בחשיבה וגילויי דברים בנושאים האהובים עלייך.. נו, את כבר גיקית. (עכשיו את מבינה במה אנחנו מתגאים?)

למעלה