שאלה.

מירטל

New member
אם זה אפשרי.

סביר להניח שבשלב כזה או אר יוולדו כמה ילדים עם היכולת הזו.

אחר

New member
זה שזה אפשרי זה לא מספיק

זה צריך לתת גם יתרון התרבותי. ואני לא רואה כל סיבה שזה ייתן יתרון כזה

Wolverchenus

New member
מה, אם יהיו אנשים עם יכולת כזו

הם יהיו סלבס במיידי. סלבס = ילדים בכל נמל. השאלה זה איך זה יכול להתפתח בשלבים. או להתפתח בכלל פור דאט מאטר.

אחר

New member
טעות בידך

סלבס = בחורה בכל נמל. לא ילדים... בכל מקרה, אין שום סיבה לחשוב שיהיו להם יותר ילדים מאשר לאחרים. היום התחרות לא כל כך חריפה

Wolverchenus

New member
בוא נגיד ככה,

בעולם בלי אמצעי מניעה, סלבס=בחורה בכל נמל נמלים יש הרבה מה הסיכויים שלפחות חלק מהן לא יכנסו להריון?

אחר

New member
זה קצת לא הגיוני

שאנשים שיכולים להזיז דברים בכוח המחשבה לא יהיו מסוגלים לשלוף איזה קונדום מבית המרקחת הסמוך. בכלל, אני חושב שהתנאים הסביבתיים שבטבע מהווים חממה לתהליכי ברירה לא ממש קיימים בעולם המודרני. כיום גם אדם עם נתוני פתיחה נחותים מאד יכול להצליח להתרבות אם הוא רק לא יהא בררן. למעשה, אם חושבים על זה, הטיפוס האנושי שהאבולוציה עשויה לנפות זה אדם שרמת הדרישות שלו מבת זוגו אינה תואמת ל"שוויו" האמיתי. תכונת אופי כזו פשוט לא תזכה להמשיך לדור הבא.

מירטל

New member
למה?

בכדי שזה יהפוך לתכונה שקיימת ברוב האוכלוסיה צריך יתרון התרבותי או יתרון הישרדותי, אבל בכדי שהתכונה תהיה קיימת, צריך שהיא בסך הכל לא תהיה תכונה שתהווה חיסרון.

יש משהו דומה

יש במזרח אסיה(נראה לי תיאלנד) אבא ובן שיוכלים להצמיד לגוף שלהם מתכות והן לא נופלות! האבא הצמיד מגהץ לחזה והוא נשאר עליו. בגלל שהתכונה עברה לבן זאת תכונה תורשתית שכנראה תתחזק עם הדורות.

Wolverchenus

New member
ממש לא בהכרח

היא לא חייבת להתחזק בכלל, היא לא חייבת להמשיך להתקיים בשום צורה שהיא. זה לא מביא להם שום יתרון חוץ מקצת פרסום. אם האבא מת, הילד עובר דירה ושוכח שהוא יכול לעשות את זה, מביא ילדים והם לא יודעים שהם מסוגלים גם זה נעלם.

זה לא נעלם.

התכונה הזאת תישאר אבל לא תהיה פעילה. אם זה לא מביא להם יתרון זה חייב להעלם?

Wolverchenus

New member
לא, אבל

זה לא חייב להשאר. בוא נגיד את זה ככה, אם אין לזה שום השפעה (כמו למשל, לכל בני המשפחה הזו יש נקודת חן במקום מסוים ובלתי נראה בגוף) אין שום סיבה שזה ישאר ואין סיבה מיוחדת שזה יעלם אז אני מניח שזה יהיה יותר תלוי נסיבות אחרות שאינן קשורות והתכונה פשוט "תרכב" על האפשרויות.

זה לא נעלם.

התכונה הזאת תישאר אבל לא תהיה פעילה. אם זה לא מביא להם יתרון זה חייב להעלם?

Levos

New member
בילתי אפשרי

לפחות עד כמה שאנו יודעים על פיזיקה וביולוגיה כיום. מחשבה אינה אלא דגמים של ירי תאי עצב במוח שלך. בשביל להזיז עצמים צריך להפעיל עליהם כוח, ולמחשבה אין שום כוח להפעיל(למעט השדות החשמליים הזניחים).

למעלה