שאלה

Acripela

New member
שאלה

חנונים יקרים, מה הם המקצועות שאתם הכי אוהבים או הכי טובים בהם? אצלי, טוב נו אני טובה דיי בהכל חוץ מספורט מתמטיקה ו.. לפעמים פיזיקה אבל זה בגלל שיש לי מורה חרא שלא יודעת להסביר. סקר החנונים הגדול: "מהי המומחיות שלכם?"

לשון וספרות../images/Emo22.gif

הכי קל וכיף
במתמטיקה אני ---ממש--- גרועה><

Acripela

New member
גם אני!

חנונית שלא טובה במתמטיקה.. ואני חשבתי שאני עוף מוזר..

Theherod

New member
כל המקצועות הריאליים

ערבית, כשלמדתי. בספרות ואנגלית אני... איך לומר? מתקשה, אבל רק יחסית לבי"ס שלי כמובן, אני לא חכמה להשוות לבתי ספר שהממוצע הכיתתי בהם הוא 40

Theherod

New member
אה, ומ. ישראל

באופן כללי, אני אוהב פילוסופיה, לדעתי זה משתלב טוב עם מדעים. באומנות יש לי כשרון שאני לא מפתח במיוחד, אבל הוא שימושי במקרה הצורך (אני בא ממשפחת אומנים, מכל הצדדים
).

תמיר1991

New member
פילוסופיה משתלב מצויין עם הומני ועם

ריאלי - ואני ממש אוהב ואפילו אגביר
ואני הומני?
תמיר.

Bakura

New member
../images/Emo96.gif ביולוגיה (וזאולוגיה בפרט).

ובלשון ובספרות. ובמתמטיקה ובפיזיקה לא ממש השקעתי השנה, מכל מיני סיבות, אבל בעיקרון אני טובה בהם. ואני הולכת להשקיע יותר ^_^~ אני גם ממש טובה באנגלית, כי אני חורשת על פיקים ~_~ ובאומנות. כי היום ציירתי ציור שאני ממש גאה בו :} ואחד כזה יוצא לי פעם בשבוע, ויחסית לכמות הדפים שאני מכלה בקשקושים זה לא הרבה. כשלמדתי היסטוריה הייתי גם טובה בהיסטוריה, ועכשיו אני טובה בתנ"כ
.

noname202

New member
נמ נמ נם

כלומר בכללי אין לי בעיה עם האחרים[חוץ ממתמטיקה...אבל זה רק מהשנה עד השנה היה לי 100
] אבל אלה הכי חזקים שלי....כלומר שאני הכי אוהבת...בכללי ברוב יש לי 90 פלוס...

am i

New member
ספורט, אנגלית, היסטוריה, גיאוגרפיה,

מתמטיקה(5-4), פיזיקה, אומנות, ותנ''ך

מגיב

הכי אוהב: מחשבים, פיזיקה ומתמטיקה אני לאו דווקא הכי טוב בפיזיקה, אבל לא נורא

Theherod

New member
רואים על פי החתימה שלך שאתה אוהב

פיזיקה
מה עם לתת קצת קרדיט לאיינשטין?

הסיבה שאין קרדיט היא

מכיוון שזהו לא ציטוט, אלא ניסוח מחדש של הציטוט. אחת התגובות בשירשור ציטוטים כללה גם את הציטוט האמיתי. בכל אופן, מי שיודע שזה של איינשטיין, נהדר, מי שלא - אני בטוח שהוא לא באמת מאמין שאני חשבתי על המשפט הזה

Theherod

New member
ארר, צודק, הרגע הסתכלתי על המקור

נראה כמו שילוב של שני ציטוטים: "ההבדל בין גאונות לטיפשות הוא שלגאונות יש גבולות" "ישנם שני דברים אינסופיים הקיימים- היקום וטיפשות האדם. בנוגע ליקום- אני לא כל כך בטוח". אח, איזה אדם הוא היה, כמה ציטוטים נהדרים

למעלה