חנונים יקרים, מה הם המקצועות שאתם הכי אוהבים או הכי טובים בהם? אצלי, טוב נו אני טובה דיי בהכל חוץ מספורט מתמטיקה ו.. לפעמים פיזיקה אבל זה בגלל שיש לי מורה חרא שלא יודעת להסביר. סקר החנונים הגדול: "מהי המומחיות שלכם?"
באופן כללי, אני אוהב פילוסופיה, לדעתי זה משתלב טוב עם מדעים. באומנות יש לי כשרון שאני לא מפתח במיוחד, אבל הוא שימושי במקרה הצורך (אני בא ממשפחת אומנים, מכל הצדדים
ובלשון ובספרות. ובמתמטיקה ובפיזיקה לא ממש השקעתי השנה, מכל מיני סיבות, אבל בעיקרון אני טובה בהם. ואני הולכת להשקיע יותר ^_^~ אני גם ממש טובה באנגלית, כי אני חורשת על פיקים ~_~ ובאומנות. כי היום ציירתי ציור שאני ממש גאה בו :} ואחד כזה יוצא לי פעם בשבוע, ויחסית לכמות הדפים שאני מכלה בקשקושים זה לא הרבה. כשלמדתי היסטוריה הייתי גם טובה בהיסטוריה, ועכשיו אני טובה בתנ"כ
מכיוון שזהו לא ציטוט, אלא ניסוח מחדש של הציטוט. אחת התגובות בשירשור ציטוטים כללה גם את הציטוט האמיתי. בכל אופן, מי שיודע שזה של איינשטיין, נהדר, מי שלא - אני בטוח שהוא לא באמת מאמין שאני חשבתי על המשפט הזה
נראה כמו שילוב של שני ציטוטים: "ההבדל בין גאונות לטיפשות הוא שלגאונות יש גבולות" "ישנם שני דברים אינסופיים הקיימים- היקום וטיפשות האדם. בנוגע ליקום- אני לא כל כך בטוח". אח, איזה אדם הוא היה, כמה ציטוטים נהדרים