שאלה:

MARMELAD

New member
שאלה:

מתי הייתה הפעם הראשונה שיצאתם למקום בילוי של גייז? עם מי? ואיך היה?

DJNYC

New member
אני אהיה החלוץ

אוקי, הפעם הראשונה שיצאתי למקום של גייז היה בארץ, וזה היה להישי (הזכור ל?) יצאתי עם חברה שלי (לשעבר כמובן), אחרי שהיא הציעה את זה פעם אחת, אני הצעתי את זה פעם אחרת. הגענו לשם, אני כמובן הרגשתי מאוד בנוח בגלל שזה היה פתאום "בסדר" ועם זאת מאוד התרגשתי. באיזה שהוא שלב היא רצתה להתקשר (עוד לא היה חזק נושא הסאלפונים) והיא רצתה לצאת החוצה להתקשר מטלפון ציבורי.. ברכתי אותה בהצלחה ואמרתי לה שאני אחכה לה בפנים. בפנים פגשתי חבר ילדות שאח"כ הפך לחבר טוב והוא דאג לחיי החברה ההומוסקסואלית שלי... כמובן שגם יצא זיון מזה ;)

Yaniv-DC

New member
יש לכם זמן? שבו והסכיתו.

החבר הראשון שלי, הציע לי לצאת להישי. אחרי מסע שיכנועים הוא הצליח לשכנע אותי. כשהגענו לאיזור, ראיתי את זה שהיה מנהל הצוות שלי בסלקום וכמובן שברחתי משם עוד לפני שלב הכניסה. בנתיים כבר החלפתי חבר, אביעד (מתוק...) נכנס לי לחיים והצליח להכניס אותי להישי. הארון היה כל כך סגור, שיצאנו עם ידידה שלו ששיחקה את החברה שלי במידה ונראה מישהו מוכר... ואת מי ראינו? נכון! את אותו המנהל צוות
יום למחרת, בטרם התגברתי על השוק, לקח אותי אביעד לאאוט (נדמה לי שאז הוא עוד לא היה כזה שוס) הפעם בלי כיסויים, וכמובן... מנהל הצוות היה שם גם. נפרדנו מאביעד, על החבר הבא אסור לספר כי זה יהייה אאוטינג היסטרי, והוא היה גם הראשון (והיחיד) שבגד בי ולכן עשינו עליו גם פולסא דנורא, ואחרי בערך שנה בן הפציע לחיים שלי והכריח לצאת עם החבורה לכל מיני מקומות. אאוט, סין, FFF, וכו´. אחרי חודשיים כאלה, גם הפכנו לבויפרנדז, ומאז, טפו טפו, שנה וארבעה חודשים. זה הסיפור על רגל אחת...

se7en

New member
את הסיפור שלי כבר שמעתם

אודות היציאה המפורסמת ל velvet nation רק שבניגוד למה שיניב כתב למעלה, במקרה שלי זאת היתה היציאה הראשונה וכנראה גם האחרונה.... ולא בגלל שהיה רע, ההיפך נהניתי נורא - וזאת בדיוק הסיבה למה אני לא אצא יותר למועדוני גייז..

חוויה לסבית

אני וידידה שלי בתחילת דרכנו בנבכי גילוי הזהות המינית. החלטנו שאנחנו לוקחות את זה צעד אחד קדימה, וביות העצמאות עזרנו אומף ויצאנו לאחת ממסיבות הליין של אילנה שירזי ודגנית ברוכי. לא היה משהו. דווקא איתה, שהיא פחות ממני, התחילו.

marco

New member
ועכשיו........... מרקו!

אז ככה, יצאנו שלושה: אני וכמה מחבריי הטובים למועדון ירושלמי. אני הרגשתי נוחות מסויימת לפתוח שם את מסכת בילויי הגאים מאחר והמועדון רחוק מאוד מעיר מגוריי. נכנסנו פנימה ובאופן לא ברור חשתי בבית.
מישהו צריך לחטוף את ההגדרה "לבלות עם אנשים כמוך" מ"אפרופו" ולהעביר את זה למועדוני גייז. בהתחלה עוד ישבנו כולנו בפינה ולא הכרנו כמעט אף אחד, אבל מאז אנחנו אורחים קבועים שם בכל יום חמישי. אחד מאיתנו כבר הספיק לחנוך את רחבת הריקודים בחירמון סוער ואחר הספיק להנות משירותי המקום.....

yoavon1

New member
טוב... אז ככה...

הפעם הראשונה שלי היתה גם להישי... זה היה לפני שיצאתי ממש מהארון, ולמען האמת, זה היה באותו יום שסיפרתי לחבר טוב שלי שאני גיי. החבר הזה שלי הוא בי והוא זה שלקח אותי לשם. זה היה איום ונורא !!! כ"כ נבהלתי... הרגשתי ממש לא מחובר ולא במקום. פחדתי שאני אראה מישהו שמכיר אותי, נבהלתי כשראיתי ששני גברים מתנשקים... הייתי בלחץ היסטרי... בפעם הבאה שהלכתי ל"כזה מקום" הייתי כבר עם האקס היקר שלי, והלכנו לתיאו... אני כבר הייתי לגמרי מחוץ לארון, והרגשתי ממש נוח לשבת במקום שמקבלים אותי כמו שאני... המתוק שלי לשעבר היה ממש בלחץ...
אח"כ כבר הפכנו את תיאו לבית שני עד שנפרדנו... הפעם הבאה שהייתי בלחץ היסטרי ממקום - היתה כשיצאתי לאאוט בפעם הראשונה... זה היה אך לפני מספר שבועות, והלכתי לשם לבד... הייתי בלחץ לא בגלל ההומואיות שבעניין, כי עם זה כבר מזמן אין לי בעיה, אלא בגלל שפחדתי איך יגיבו לידיים שלי...
וזהו... עכשיו אני כבר לא רואה את ימי ראשון שלי בלי האאוט... אך... האירוויזיונים... מה הייתי עושה בלעדיהם...

MARMELAD

New member
טוב... אצלי זה היה בגיל 14...

כן, מזעזע. יכול להיות אבל שאני טועה בשנה-שנתיים אז בואו נגיד שזה היה בין 1992 ל1994, כלומר בין גיל 14 לגיל 16... גרתי אז בירושלים,והיה לי איזה "חבר" בן 30 ומשהו שהתחיל איתי ופיתה אותי להיות איתו בזכות זה שהייה לו אוטו, עם קומפקט דיסק... אני מזכיר לכם שהשנה הייתה 1992 ואז עוד לא היו לאף אחד דיסקים באוטו! אני רוצה להזכיר לכם גם שהייתי צעיר ולא ידעתי יותר מדי מה אני עושה... בגלל זה נתתי לו לנצל את תמימותי.... לא חשוב עכשיו זה כבר עניין לסיפור אחר.. הקיצר... בפעם הראשונה שלי... נסענו למין מקום כזה שנקרא ה Q בירושלים, אןי לי מושג אם זה עדיין פתוח... זה היה באר כזה בקומה שנייה עם מדרגות ארוכות... ומתחתיו היה מועדון של סטרייטים... אז עוד לא הגענו, אני מסתכל למעלה ורואה.. כן, כן, הומואים... מקום בילוי של הומואים! מי היה מאמין? בזמנו זה היה נדמה לי המקום היחיד להומואים בירושלים... שוב, יכול להיות שאני טועה אבל אני לפחות לא הכרתי שום מקום אחר... בקיצור, אני זוכר שעלינו במדרגות ושכמה גייז מבוגרים הסתכלו עליי במבט של "הנה טרף חדש...." ומפה והלאה אני כבר לא זוכר כלום.. אח"כ כבר הייתי שם עוד כמה פעמים, שם ראיתי את הדראג קווין השנייה שראיתי בחיי... הראשונה הייתה בלונדון דרך אגב... וזה באמת היה מקום חמוד.. אבל לגבי הפעם הראשונה... חוץ מהמדרגות אני לא זוכר כלום. מבעס, לא?

FRESH FRUIT

New member
אחח.. הדרדסים..

בצורה בלתי מובנת תמיד העדפתי דווקא את גרגמל... היתכן? יש לי נטייה לאהוב את הרעים. מצד שני- BAD BOY זה כבר פאסה. כולנו מחכים בקוצר רוח ל"גבר החדש".. הפרי הטרי- ששונא שמעירים אותו בעזרת דידוגים אלימים..

למעלה