טוב... אצלי זה היה בגיל 14...
כן, מזעזע. יכול להיות אבל שאני טועה בשנה-שנתיים אז בואו נגיד שזה היה בין 1992 ל1994, כלומר בין גיל 14 לגיל 16... גרתי אז בירושלים,והיה לי איזה "חבר" בן 30 ומשהו שהתחיל איתי ופיתה אותי להיות איתו בזכות זה שהייה לו אוטו, עם קומפקט דיסק... אני מזכיר לכם שהשנה הייתה 1992 ואז עוד לא היו לאף אחד דיסקים באוטו! אני רוצה להזכיר לכם גם שהייתי צעיר ולא ידעתי יותר מדי מה אני עושה... בגלל זה נתתי לו לנצל את תמימותי.... לא חשוב עכשיו זה כבר עניין לסיפור אחר.. הקיצר... בפעם הראשונה שלי... נסענו למין מקום כזה שנקרא ה Q בירושלים, אןי לי מושג אם זה עדיין פתוח... זה היה באר כזה בקומה שנייה עם מדרגות ארוכות... ומתחתיו היה מועדון של סטרייטים... אז עוד לא הגענו, אני מסתכל למעלה ורואה.. כן, כן, הומואים... מקום בילוי של הומואים! מי היה מאמין? בזמנו זה היה נדמה לי המקום היחיד להומואים בירושלים... שוב, יכול להיות שאני טועה אבל אני לפחות לא הכרתי שום מקום אחר... בקיצור, אני זוכר שעלינו במדרגות ושכמה גייז מבוגרים הסתכלו עליי במבט של "הנה טרף חדש...." ומפה והלאה אני כבר לא זוכר כלום.. אח"כ כבר הייתי שם עוד כמה פעמים, שם ראיתי את הדראג קווין השנייה שראיתי בחיי... הראשונה הייתה בלונדון דרך אגב... וזה באמת היה מקום חמוד.. אבל לגבי הפעם הראשונה... חוץ מהמדרגות אני לא זוכר כלום. מבעס, לא?