שאלה

שאלה

לפני עונה או שתיים הרגו שוטררר לא טוואן.. אחד לבן שכחתי ת'שם שלו שביקשו ממנו למצוא ליכלוך על מאקי ובסוף הוא לא נתן להם ואז הסטרייק טים פלשו לאיזה בית ואז חברי הקבוצה הרגו אותו והאשימו את זה על אחד המסטולים שהיו בבית.. מה היה השם של זה שהיה אצלהם בצוות ונרצח? (מאקי דפק לו כדור בפרצוף ליד העין)

לא הגיוני הפרק הראשון..

כי הוא נפרס על כמה פרקים אההה טיירל אולי! לא זוכר.. אני זוכר שפעם הוא סיפר לחבר'ה של הסטרייק-טים שיש משהו ששמים על הפה שיורדים למישהי וששאלו אותו בשירותים על לכלוך על מאקי הוא אמר שהוא חנה רחוק מדי מהמדרכה זה מה שארני זוכר

g tamir

New member
אתה מערבב קטעים

הקטע עם טרי עסקו בו בשניים שלושה פרקים ראשונים של הסדרה וטרי היה זה שאמר להם על הדבר הזה ששמים כשיורדים למישהי וטוואן בעונה השניה אמר לליני קליס(המבקרת האזרחית) על הקטע עם החניה וזה בטוח אני ראיתי את כל העונה הראשונה בשבוע האחרון

רילX

New member
../images/Emo31.gif

הרבה טעויות יש בהודעה שלך. טיירל ? מי זה בכלל...? אולי אתה מדבר על טוואן. הוא זה שדיבר על החנייה הרחוקה מהמדרכה... ובתגובה לפותח השירשור, אכן השוטר שויק הרג נקרא טרי, אך זה קרה בפרק השני של הסדרה ולא בפרק הראשון כמו שנאמר פה. (פרק 2 - הכנופיה שלנו)

kobi 23

New member
מה נסגר איתכם חבר'ה ???

וויק הרג אותו בסוף הפרק הראשון ב1000 % של וודאות. זה היה סוף מדהים ומפתיע ביותר לפרק ראשון

דון גל

New member
גם אני זוכר את זה ככה. השוטר ההוא

היה שחקן מוכר והופיע בקרדיטס בתחילת הפרק, בשביל להפתיע עוד יותר את כולם כשהוא מת. ציטוט מIMDB:
The decision to kill off 'Reed Diamond' 's character Detective Crowley in the pilot episode was done specifically to shock viewers and make them hate the Vic Mackey character. To keep the surprise twist a secret, Reed Diamond's name is in the opening credits of the episode and clips of him from the pilot where heavily featured in commercials for the series in order to create the illusion that Diamond would be a major character in the series.​
הדון.

moritush

New member
נכון.. אתה המתבלבל פשוט וחושב שזה

לפני כמה פרקים כי היה פרק בעונה השניה שהסביר איך הכל התחיל ואיך הם התחילו להיות שוטרים מושחטים וגם שם טרי הופיע.. אבל ויק הרג אותו בפרק הראשון...זה ודאי

למעלה