שאלה

~orit~

New member
שאלה

נכון בפרק Key to the kingdom מג אומרת שהיא לא יכולה להביא ילדים....אז איך זה שלה ולג´וקסר בכל זאת יהיה את..הממ.. שכחתי איך קוראים לו...דגנין? ועוד שאלה - למה כולם מתמקדים רק בשידורי קשת בקמפיין להביא את העונה השישית? מה עם ביפ? לשידורי קשת כבר שלחתי פקס אבל מה עם ביפ? מישהו יודע את הפקס שלהם? וסליחה אם מישהו כבר כתב את זה פה ולא ראיתי.

Ponchu

New member
כשהיינו בלונדון דווקא שאלו את

טד את השאלה הזאת...והוא עשה פרצוף חמוד כזה וניסה להיזכר...ואז אחרי כמה דקות הוא פשוט היה נורא נבוך וצחק ואמר שבאמת אין לו מושג וזאת טעות של התסריטאים. אני חושבת שאפשר להוציא ספר על הטעויות שלהם. ואם מישהו אי פעם יצליח לבנות את ההיסטוריה של זינה הוא צריך לקבל פרס.

נתקלתי פעם באתר אמיץ שניסה לספק

timeline לסדרה, מאז הילדות של זינה ועד העונה השישית. היה לא רע. לצערי, אני לא מוצאת אותו יותר.

niv_204

New member
תשובות

אז קודם כל לבן של מג וג´וקסר קראו ווירג´יל ואם אני זוכרת טוב גם היתה להם בת בעונה החמישית שהתעלמו ממנה בפרקים אח"כ (דגנין היה הרע שהפך לסוס ומת בעונה השלישית בפרקים עם סולאן). אני חושבת שבכל זאת הם השאירו איזשהו פתח לתקווה כי בסוף הפרק (Key to the Kingdom) זינה אומרת למג שיש לה תקווה ושאולי משהו ישתנה כי מגיע לה ואז רואים את הכוכב נופל... למרות שבכנס, כמו שרונה כתבה, טד באמת היה מובך מהשאלה הזאת.

~orit~

New member
אופס איזה פאדיחות ../images/Emo9.gif

אין לי מושג למה חשבתי שקראו לו דגנין. הזיכרון שלי הוא ממש ממש ממש גרוע. מה לעשות, אני מזדקנת. אתמול "חגגתי" יום הולדת 24. אז אני כבר ממש זקנה
ובקשר לכוכב הנופל - באמת חשבתי אולי יש קשר לזה שכאילו זה מעין משאלה שהתגשמה. לא סתם היו מראים כוכב נופל. אז כנראה שזה זה.

niv_204

New member
אורית, זה בסדר

את לא הזקנה בחבורה... מזל טוב והקטע עם הכוכב הנופל זאת השיטה שלי לתרץ את ה"חור" הזה בסדרה. אין הוכחות "מדעיות" לענין הזה. ותאמיני לי שאם הייתי רואה את ויליאם גרגורי ליי במציאות (ווירג´יל) לא היית שוכחת בחיים איך קוראים לו...

למעלה