שאלה מאיזה אלבום לקוח השיר "שניים בעולם" ?????
ה העלמה שוקולדה New member 22/12/05 #2 השיר "שניים בעולם"../images/Emo27.gif השיר "שניים בעולם" יצא פחות או יותר במקביל לדיסק האחרון של מיקה, "מגדלור". למרות זאת, השיר "שניים בעולם" אינו נמצא בדיסק הזה. והסיבה, אגב לא ידועה לי . אתה חדש כאן?
השיר "שניים בעולם"../images/Emo27.gif השיר "שניים בעולם" יצא פחות או יותר במקביל לדיסק האחרון של מיקה, "מגדלור". למרות זאת, השיר "שניים בעולם" אינו נמצא בדיסק הזה. והסיבה, אגב לא ידועה לי . אתה חדש כאן?
R RTur New member 22/12/05 #3 השיר יכלל בדיסק הבא.. הסיבה שהשיר לא נכלל ב"מגדלור" היא כי "מגדלור" כבר היה מוכן לצאת ו"שניים בעולם" היה מוכן טיפה מאוחר מדי בשביל להכניס אותו לדיסק.. אבל בכל מקרה, השיר הזה יהיה בדיסק הבא שאני מקווה שיצא בקרוב..
השיר יכלל בדיסק הבא.. הסיבה שהשיר לא נכלל ב"מגדלור" היא כי "מגדלור" כבר היה מוכן לצאת ו"שניים בעולם" היה מוכן טיפה מאוחר מדי בשביל להכניס אותו לדיסק.. אבל בכל מקרה, השיר הזה יהיה בדיסק הבא שאני מקווה שיצא בקרוב..
A ALONR4 New member 23/12/05 #4 תודה!!! תודה רבה . חדש?? לא ,אבל אני ממש אוהב את מיקה קרני. היא עושה מוזיקה ממש טובה. בכל מקרה , שוב תודה רבה!!!
תודה!!! תודה רבה . חדש?? לא ,אבל אני ממש אוהב את מיקה קרני. היא עושה מוזיקה ממש טובה. בכל מקרה , שוב תודה רבה!!!
ה העלמה שוקולדה New member 23/12/05 #5 ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif