שאלה

מוניקה*

New member
שאלה

למישהו כאן יש את הדיסק "אביב גפן 3" או יודע איפה אפשר להשיג אותו? אני וחברה שלי עורכות חיפושים בכל הארץ ובכל חנות טאוור רקורדס אפשרית... חבר שלי חיפש לי באינטרנט ומצא את זה בנורא יקר, ואני מנסה להשיג את זה ביותר זול לפני שאני מקריבה 95 ש"ח שעבדתי בשבילהם קשה... (לא שהדיסק לא שווה הרבה, אבל בכל זאת...) תודה... *מוניקה*

בחנויות טוואר ראקורדס זה ב-79 ש"ח!!

וזה לא כולל דמי משלוח אז זה באמת יקר... לידע כללי: יש לך זכות להזמין דיסקים בחנויות דיסקים כמו למשל טוואר. אוהבת אותכם (למרות שאני לא ממש כותב, אבל אני קוראת הכל), רותם.

בלבלה

New member
לי יש ת´דיסק

אבל יש לי אותו צרוב שידיד שלי צרב לי אם את רוצה אני יכולה לשלוח לך ת´שירים...

בלבלה

New member
אני מחוברת הרבה פעמים

אמממ ואם צירפת אותי אז תשלח לי הודעה כי אני לא מאשרת לאף אחד עד שיש לי מושג אפילו קלוש מי זה...

גיא17

New member
דיסק ענק!

לפי מה שידוע לי אפשר למצוא אותו בכל רשתות טוואר רקורדס וצליל בארץ.. אם לא אז יש כמה מקומות שאני בטוח לגביהם כמו האוזן השלישית [ועוד חנות בשנקין, ברח לי השם], אממ.. תלוי איפה את גרה, יש בחיפה איזה מקום בשם "הג´אנק" ששם בטוח יש [לפחות עד לפני איזה חצי שנה היה, אני יכול לבדוק לך אם זה חשוב], ותמיד את יכולה להזמין באיזה חנות [כמובן שזה יעלה לך יותר...] לפי מה שידוע לי הוא דווקא בכלל לא כזה נדיר.. אבל שיהיה..

אפרת*

New member
זאת לא דוגמא

בהופעה ההיא לא היה הרבה דברים... בקיצור, הצעתי היא, באוזן השלישית 100% יש... והחנות ההיא בשנקין נקראת סוף העולם [כן כן...]

מה לא היו הרבה דברים?

היו את כל האלבומים חוץ מאביב 3+דיסק של "האם ליהיות בך מאוהב" בגירסאת הופעה לא היו יכולים לשים את אביב גפן 3 במקום? איזה עוד דיסקים היו חסרים? האם יש דיסקים שאני לא מכיררררר?

גיא17

New member
בדרך כלל

בפסטיבלים או הופעות גדולות יש דוכן [שלפעמים יש גם חולצות] ועליו יש חוץ מתקליטים גם סינגלים, השירים האסורים... בעשור היו כמה דיסקים [לא התעמקתי במיוחד באיזה] ועוד דברים של אומנים אחרים... וסתם כדרך אגב בסינגל הזה לא שווה 20 ש"ח בגרוש... תקנו אותו בחנות בכמה שקלים

למעלה