שאלה

שאלה

אני רוצה לעשות עגיל באף ויש לי שאלה- איך עדיף לעשות עגיל באף- עם אקדח או עם מחט? מה פחות מסוכן? מה פחות כואב? יש סיכונים בעגיל באף? אחרי כמה זמן אפשר להחליף לעגיל רגיל ולא רפואי? עוד שאלה- בשיעורי ספורט אצלנו אסור להיות עם עגיל באף, האם יסתם לי החור? האם צריך לשים משהו במקומו? תודה...

The Evil Cat

New member
../images/Emo54.gif

מחט, רק מחט. והנה לך סיבות: הסיכונים באקדח אין כזה דבר "עגיל רפואי". גם לא עם אקדח וגם לא עם מחט. בקשר לשיעור ספורט- אל תגיעי למצב שתהיי חייבת להוריד את העגיל לפני שיעורים, במיוחד כשהוא לא החלים לחלוטין. זה יכול ליצור בעיות ואינפקציו, וחוץ מזה שהחור יכול להסתם..

The Evil Cat

New member
וד"א

אני מבין מהכרטיס האישי שלך שאת בת 12. את צריכה אישור הורים לעשות עם מחט, מה שהרבה יותר כדאי לעשות.

galinkaa

New member
מחט בלבד

בתור אחת שיש לה עכשיו אחרי מחט והיה לי נזם עם אקדח.. מחט הרבה פחות כואב. 90 שקל יותר, אבל הבריאות מעל הכול. לא משחקים ככה עם הגוף

תודה.. אבל..

כתוב שם שאסור לחטא עם אלכוהול רפואי אבל אני מכירה אנשים שעשו עם אקדח וזה מה שאמרו להם לעשות- לחטא עם אלכוהול... למה זה לא טוב?

BloodyRose

New member
אלכוהול מייבש את העור

וממש לא מפליא שמוכרות תכשיטים שמקרבות אקדחים ללקוחות שלהם ממליצות על חיטוי על אלכוהול... זה רק אומר משהו על המקצועיות הרבה שמעורבת בזה.

The Evil Cat

New member
כשתעשי, הפירסר יסביר לך

בד"כ מחטאים עם מיי מלח ומשחה שהפירסר ממליץ.

למעלה