שאלה

יעלי2

New member
שאלה

אנחנו מתענינים בחברת שירותי בר בשם "אין בר". הם מציעים לחתונת חורף משקאות תוצרת חוץ, משקה חם בקבלת הפנים ושייקים אלכוהוליים במחיר של $4. האם המחיר נחשב גבוה לחורף? החתונה בפברואר. חשבנו שאפשר למצוא בר אלכוהולי לא אקטיבי ישראלי ולחזק אותו במשקאות תוצרת חוץ באיזור ה $2. כך ש 4 נשמע לנו יקר (מה גם שידוע שלא כולם שותים, בעיקר הצעירים). אשמח לשמוע תגובות מממי שמכיר אותם וחוו"ד לגבי המחיר בכלל. תודה.

אלכוהול

אני לא מכירה את החברה - המחיר נשמע טיפה גבוה (אנחנו שמענו הצעות של 2-3$ לאדם) אבל צריך להשוות בדיוק מי, מה וכמה. זה נכון שמשקאות תוצרת חוץ זה עניין משתנה - אבל יש גם צעירים שבררנים לגבי האלכוהול שלהם, אז תעשו חישוב מי החברים שלכם ואילו משקאות אתם צריכים ואז תחליטו. ללא קשר, אני מאוד ממליצה ללכת על הקונספט של פונץ´ חם בקבלת הפנים - היינו בחתונה בפברואר, קפאנו מקור בחוץ ואז הגענו פנימה והגישו מאפים חמים ופונץ´, ואני, על בטן ריקה, שתיתי בערך ארבע כוסות. אז היה מאוד שמח... והיה תור ארוך.

*שיר

New member
../images/Emo45.gif רעיון מעולה! גם מי שלא שותה

בדר"כ אלכוהול שותה פונץ´ או סיידר (עם ברנדי) חם, וככה (בעקיפין) נהיה שמייח

יעלי2

New member
להילה ../images/Emo48.gif ../images/Emo48.gif ../images/Emo48.gif

בקשר למשקה חם (ויש מסתבר גם פומצ´ וגם סיידר חם וגם סנגרייה חמה ועוד). כשהחלטנו על פברואר, חשבתי מה אפשר לתת לאורחים שיהיה גם אלכוולי במידה, גם ינתן בהתחלת האירוע ויכניס את האנשים לגרוב של מצב רוח טוב, וגם יחמם את אלו שקיללו מהחניה הלא מקורה עד למקום ממש. מיותר לציין שאחרי שהורדתי שוקו חם מהפרק בגלל אילוצי כשרות, ננעלתי בצורה מקורית לחלוטין ובלי טיפ מאף אחד, על סגנון הפונצ´ החם! לתדהמתי (ושימחתי), מבירור קצר אצל ברמנים, התברר שזה נורמה באירועי חורף (אולי משהנה כי אני לא זוכרת שנתקלתי בזה בעבר. מרקים דוקא כן), וז פשוט גדול מכל הסיבות שציינתי למעלה. אז זה בטוח הכיוון. אגב, היום קיבלנו טיפ שמומלץ להתענין לגבי הנושא אבל מומלץ לא לסגור עכשיו. הכי טוב ממש סמוך לאירוע וזאת על בסיס מקום פנוי מקבלים מחירים הרבה יותר טובים. למי שלא מחפש את בר האקטיבי אובססיבי ונעול על חברה מסוימת, יעשה בשכל אם יסגור סמוך לתאריך מיועד. תודה רבה על התשובה לגבי המחיר.

למעלה