שאלה

שאלה

מה עושים עם עייפות בלתי נסבלת בשבוע 13? היינו כל שבוע שעבר עם הקטן בבית חולים ואני מותשת לגמרי. יש עצות?

violet78

New member
לנצל כל רגע בשינה

אני מבינה שזה לא כ"כ פשוט כשיש עוד ילד בבית, אבל להשתדל לנצל כל רגע במנוחה.

אני פשוט הקשבתי לגוף שלי

ושהוא דרש מנוחה זה מה שהוא קיבל ואפילו שכולם מסביב היו כועסים למה בשעה שמונה ושבע בערב אני ישנה וכל המלמולים שהריון זו לא מחלה לא הקשבתי לאף אחד מאלה פשוט הלכתי לישון .

חנה25

New member
משולם שלי גם חולה ומדי פעם אני

אני שולחת אותו לשכנה שלי מאוד טובה ואז אני הולכת לישון לשעתים ואחרי זה אני מחזירה אותו תנעשי לעשות גם את זה פשוט מציל אותי תנעשי ותגידי איך היה

galigal33

New member
טוב מאוד

בקורס הכנה ללידה שאני עוברת המליצה המנחה לא לשכוח לנוח אפילו שכולם אומרים שההריון הוא לא מחלה. אחת הבנות אמרה שם בקול רם שהמקנה שלה בשליש הראשון של ההריון היתה שההריון הוא כן מחלה. הייתן צריכות לשמוע את גל פרצי הצחוק ווהקלה של כמעט כל הבנות שם שסוף סוף מישהי העזה לאמר מה שכניראה הרבה מהן הרגישו בחשאי. תנוחו כמה שאתן צריכות בלי רגשי אשמה.

galigal33

New member
זה באמת נישמע שיש לך

סיבות טובות להרגיש עייפה : את בהריון ותשושה מחוויות שבוע שעבר ויש לך ילד קטן לטפל בו. נישמע לי מספיק סיבות לנוח כמה שיותר ולקבל עזרה עד להתחדשות הכוחות. שייקח כמה זמן שצריך.

לפי הרפוה הסינית הטחול אחראי על

האנרגיות של הגוף. טחול חלש- עייפות, טחול חזק- עירנות. לחיזוק הטחול יש לאכול טוב אוכל המתאים לך. בהצלחה.

למעלה