שאלה....

מולדת.

New member
שאלה....

בס"ד לקנות או להשכיר את השמלה? ועוד כמו שאלות (מצטערת על ההטרדה) מה הגודל של ארוע סטנדרטי? (יש לנו בערך 1000 מוזנים) ו...כמה זמן ארכו החתונות שלכם? ושאלה אחורנה נראה לכן שייך חופה לפני שקיעה בשעון חורף? אחלה יום! מולדת

הילית*

New member
1000 מוזמנים ?! לא הכנסת 0 אחד

נוסף בטעות... וואו, המון... אני הייתי מתה מפחד. טוב אז אחרי הלחץ...לתשובות ! אני שכרתי את השמלה- קודם כל מה יש לעשות איתה אחרי החתונה חוץ מערך סנטימנטלי וגם האחסון שלה בעייתי. ארוע סטנדרטי הוא בין 300-400 מוזמנים (עכשיו את יכולה להבין את הפליאה שלי) החתונה שלנו ארכה עד 13:00 והזמנו לשעה 19:30 וזהו אני חושבת. שיהיה בהצלחה, מזל טוב וברוכה הבאה לפורום

שמופית

New member
חופה לפני השקיעה בחורף...

נשמע לי קצת מוקדם לחופה, אלא אם כן את הולכת על חתונת צהרים... אבל כן, זה קצת מוקדם להזמין אנשים לשעה 16:00, רובם עדיין עובדים בשעות כאלה. בקשר לשמלה, אני חושבת שכדאי לשכור אותה, כי באמת אין הרבה מה לעשות איתה, אלא אם יש לך כסף להוציא על קניה ואז את יכולה גם לתרום אותה אחרי החתונה לכלות שאין להן מספיק כסף לשמלה (יש כמה ארגונים שעוסקים בזה ולפני כמה דפים גם הזכירו פה ארגון שכזה). ודבר אחרון - אם כל השאלות האלה היו טירדה, לא היינו כאן ממזמן
או שכולנו מטרידות... בקיצור - תשאלי ואל תתביישי

nikit1

New member
גם החתונה שלנו תהיה בחורף-

אנחנו מתחתנים בפברואר וחשבנו על עניין החופה בשקיעה ואני חייבת להסכים שזה יוצא נורא מוקדם, כנראה שנזמין את האורחים ל 19:30- 20:00 . איפה אתם עושים את הארוע עם כ"כ הרבה מוזמנים? ולגבי השמלה- אני החלטתי (לאחר התייעצות עם הפורום כמובן
) לקנות את השמלה כיוון שלי ולבןזוגי נורא חשוב לשמור אותה, מעין סנטימנט שכזה... הכל עניין של טעם, רוב הבנות כאן השכירו לדעתי.אצלינו הכריעה העובדה שההפרש במחיר הוא ממש לא משמעותי והשמלה גם לא תופסת את כל הארון כיוון שהיא לא נפוחה. בככל מקרה- המון מזל טוב ובהצלחה!

מולדת.

New member
חזרתי מהמדידה ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif

בס"ד זאת המדידה הראשונה שלי היה מ-ד-ה-י-ם למדוד את השמלה פתאום כבר ניראתי לעצמי די כלה למרות שזה בלי כל האיפור וכו... זה הופך את כל ההכנות לחתונה להרבה יותר ממשיות. השמלה מדהימה כזאת(סורי על השחצנות) מבד שיפון ועוד בד שאני לא זוכרת את השם. השמלה לבנה לגמרי,לא נפוחה,וגם לא מפוארת כזאת. ובסוף אחרי התייעציות רבות (איתכם, עם ישראל(בעלי לעתיד) עם החברות) החלטתי לקנות אותה. ועוד משהו ממש חשוב שעשינו היום סגרנו הזמנות אנחנו כבר צריכים עוד מעט לשלוח אותם נראה לי שחודש וקצת כדי לסגור חתונה זה קצת מדי זמן כי הכל לחוץ אבל זה לחץ כייפי יום מציון מולדת
נ.ב אני לא כאן בשבתות אז שב"ש

kisses

New member
Ok I´ll Try to Help you with that o

first As Hilit I bought my dress here in London and now in is in my mothers closet in Israel If you have 1000 guests I suggest you doing ypur wedding in a very open sapce our was with only 300 people and it lasted till 1:00 from 19:00

תשובה לשאלת החופה...

היי מולדת, ראשית הרשי לי לברך אותך על הצטרפות למכורי הפורום. לפי אופי הכתיבה שלך אני מעריך שאת ובן זוגך לעתיד שומרי מסורת ומתכוונים לעשות חתונה שכזו (חופה מוקדמת, הפרדה בריקודים נשים וגברים וכו´) לכן עצתי לך היא שאת החופה תוכלו לערוך מוקדם יותר בשעון החורף לחוג הקרובים המצומצם ביותר ואפילו במקום מאוד מיוחד ושונה... והינה הרעיון שלי (שביצענו אותו כבר בעבר אומנם בחתונה חילונית אבל אפשרי...) ניתן לצלם את החופה שלכם ומיד בסופה להכניס אותה לחדר עריכה ולערוך את החופה, בקליפ ממצה ותמציתי, ולהקרין אותה ע"ג מסך ענק, למען האורחים הרבים שלא יהיו בחופה (1000 אורחים לא??) וכך יוכלו אלו שלא יגיעו לחופה המקורית והמצומצמת לצפות בה "בשידור חוזר" במקום החתונה. זו הצעתי אלייך מקווה שתצליחו בכל אשר תפנו. בהצלחה אייל...

מולדת.

New member
תודה כולם על התשובות והעצות...

בס"ד בסופו של דבר החלטנו לעשות את החופה אחרי שקיעה כי זה באמת מוקדם מדי. אייל, הרעיון מדהים אבל לא מתאים לנו כ"כ ואת השמלה אני קונה היא כזאת יפה שאני לא מוכנה לוותר עליה... יום טוב מולדת

נופר30

New member
שנים שזה היה החלום שלי

ותמיד אמרו לי שלא אפשרי עכשוו אני רואה שאולי אוכל לעשות את זה בכל זאת תודה

נופר30

New member
לרק אייל

החלום שלי במשך שנים היה לערוך את החופה בצל המשפחה הכי מצומצמת שאפשר ( כמובן לדאוג למניין ) ואז להקרין לאנשים את החופה על המסך ואך שנשברת הכוס אנחנו מופעים מתוך המסך כלומר רואים אותנו הולכים ומתקרים למצלמה ואז קורעים את המסך ומופעים מאחוריו סתם חלום אבל מאחר ואני לא מתחתנת עדיין נראה לי שנוותר על זה

למעלה