שאלה

erez0010

New member
שאלה

קיבלתי תמונה שמוטבעות עליה אותיות ברקע, כמו שעושים כשיש על תמונה זכויות יוצרים ולא רוצים שיעתיקו אותה (על התמונה הזאת אין זכויות יוצרים). איך אפשר למחוק את האותיות האלו?

בעזרת

כלי החותמת בסרגל הכלים של הפטושופ בצד שמאל, תסתכל טוב תחפש שם יש כלי שנראה כמו חוחתמת של משרד תבחר אותו ואז תבחר גודל מברשת רצויה, תלחץ ALT על אזור ליד מה שאתה רוצה למחוק שהוא בגוון הכי קרוב למה שיש מתחת למה שאתה רוצה למחוק ואז תלך עם העכבר למה שאתה רוצה למחוק ותלחץ עליו וזה ימחק לך אותו חחח בטח סיבכתי לך את החיים הכלי הזה הוא מעתיק מאיזור אחד של התמונה ומדביק אותו לאיזור אחר ובעזרתו אפשר "להעלים" דברים... קיצר תשחק עם זה ותבין לבד!

erez0010

New member
תודה

תודה. ועוד שאלה: איך אני מפריד את המטוס מהרקע?

פשוט מאוד...

בעזרת כלי סימון אני אישית הייתי משתמשת במגנט ועוברת על כל המטוס כי יש הבדלים גדולים בין המטוס לרקע, כל אחד איך שנוח לו. מסמנים את המטוס ועושים leyer via cut אם אתה לא יודע עם איזה כלי מסמנים, בסרגל הכלים משמאל- יש כפתור שיש עליו ציור שנראה כמו חבל תליה החבל תליה המעוגל הוא לסימון חופשי בעזרת העכבר המחודד- עושים קוים עם העכבר והוא מותח קו בין כל נקודה לנקודה המגנט- עוברים עם העכבר על איפה שרוצים לסמן וזה לבד עושה נקודות אוטומטית- מתאים אם יש הבדלים גדולים בצבע של מה שאתה רוצה לסמן לרקע שלו מקווה שעזרתי :)

erez0010

New member
גדול תודה

אבל חלק מהפרטים נגזרים.. איך אפשר לדייק יותר?

אפשר לדייק

זה עיניין של טכניקה ומחשבה... צריך להתאמן ולאט לאט קולטים את זה השאלה איך סימנת??? עם המגנט צריך לשלוט עליו קצת יותר לתקן את מה שהוא מסמן בזמן אמת ואשפר אחר כך לתקן את הסימון זה לא שסימנת וזהו אין דרך חזרה...

Ocean Girl

New member
אני לעולם לא אבין את המגנט הזה

זה הכלי הכי מתסכל בו ניתקלתי בפוטושופ. זה הכלי שגרם לי להחליט לקרוא איך משתמשים בpen tool כי ממש היה נמאס לי עם הבריחות של המגנט (וכן, מחקתי ושיחזרתי את הנקודות של המגנט, זה ממש מתסכל). בכל מקרה, זו תוצאה של הpen tool ממליצה מאוד לקחת כמה דקות לקרוא ולהתאמן על השימוש בו, ב"help" שבפוטושופ יש הסבר מאוד פשוט.

ran refael

New member
מסכים

כלי העט יעיל יותר לתוצאות מדוייקות כאשר הנושא משתלב עם הרקע כמעט ללא הבדלי גוונים במקרה הזה גם אני בוחר בעט ולא במגנט
יופי של עבודה

זה עיניין של טכניקה

וכל אחד משתמש במה שנוח לו לחיתוך הספציפי של המטוס הייתי משתמשת במגנט- יותר מהיר יותר קל אפשר למנוע את הבריחות של המגנט על ידי לחיצה על העכבר איפה שהוא בורח... עיניין של טכניקה... ככל שמשתמשים בו יותר מתרגלים אליו... העט גם טוב כל הכלים של החתיוך טובים- צריך לדעת מתי להשתמש בהם וללמוד מה התפקיד של כל אחד

למעלה