שאלה???

STEPHANIE W.P

New member
שאלה???

מי שהיה בכנס וקנה מגזינים בקון בלונדון זוכרים? אלעד? נראה לי שאתה קנית נכון? עם כן או לא מי שהיה בלונדון ויש לו כתובות של מקומות שאפשר לקנות בהם מגזינים של זינה או פוסטרים או פסלים או חולצות או ...(הבנתם את הרעיון נכון?) אז בבקשה תגידו לי בסדר. ואותו הדבר עם מישהו מכיר בקנדה בסדר? ועכישיו תשאלו את עצמכם מה הקשר בין קנדה ללונדון אז זה פשוט יש לי בן דוד בלונדון ואחד בקנדה אז החלטתי להפעיל את הקשרים המשפחתיים אז עם מישהו יודע איפה או מכיר אתר שנותן כתובות או משהו??? טוב אז מקווה שתעזרו לי סטף

Niff74

New member
../images/Emo54.gif לגבי חנויות בלונדון, יש 2

עיקריות, בהן יש לא מעט שמונצעס, הבעיה היא שמעבר לעיתונים שבדיוק יצאו קשה למצוא מגזינים. הגיליון האחרון של המגזין הרשמי (מס´ 24) יצא לפני מעל לחודש, כך שקשה יהיה למצוא את הגיליונות הקודמים, אך תמיד ישנן כתבות על הסדרה בעיתוני המד"ב האחרים, בעיקר SFX, Starburst, XPose, Dreamwatch ועוד רבים וטובים. כתובות 2 החנויות- 1. ה-Forbidden planet - החנות מס´ 1 לענייני מד"ב וקומיקס. למרבה הצער אין שם כרגע יותר מדי פריטי זינה, פרט למס´ ספרים, קלטות וידיאו ולוח שנה. הכתובת - New Oxford St. 71-75. 2. the Cinema Store - חנות קטנטנה אבל צפופה בטירוף. כאן יש יותר סיכוי למצוא מגזינים שונים ומשונים, פוסטרים ואפילו בובות (כרגע בסטוק רק בובות 6 אינטש של Harem Xena ואוטוליקוס קטן ומגניב במיוחד...) מעבר לזה, אין יותר מדי מרצ´ בלונדון (אא"כ כמובן אתם מעריצים של באפי...) ואת המגזינים אפשר למצוא בכל חנויות העיתונים והספרים.

XenaBoy

New member
בנוגע לזה... ../images/Emo71.gif

אני הולך לבלות כאן זמן לא קצר, בניו יורק חסרת מגדלי התאומים !!! אז, אולי מישהו יוכל לתת לי כתובות של חנויות שמוכרות זינה מרצ´ במנהטן או בכלל בחוף המזרחי (תגזים) ??? הפתעה מובטחת למספק המידע !
אספי

למעלה