שאלה..

שאלה..

שבת שלום לכולם. אני מתלבטת אם לצאת אם בית הספר למסע לפולין או עם המשלחת של מועצת הנוער הארצית. מישהו יכול להמליץ לי ולומר מה דעתו?

gilimix

New member
אז ככה!

השאלה הזו מאוד קשה יש לה 2 צדדים אני התלבטתי אם לטוס עם בית הספר או עם לטוס עם משלחת ארצית מטעם פרוייקט צהלה! התשלום בבית ספר היה 1080 $ לעומת התשלום שלהם היה 1000 שקל! לי אין בעייה כספית וההורים שלי לחצו עליי שאני ייצא עם בית הסספר! עכשיו! ניראלי שמועצות הנוער יוצאת עם משרד החינוך בתאריך של יום השואה וביום השואה אתם תהיו שם גם במצעד החיים! אני ויתרתי על כל "התענוג" של החברים מבית ספר בשביל להיות בטקס העולמי במצד החיים בסופו של דבר ייצאתי עם "צהלה" עםן המשלחת הארצית !!!!! תבריי אם אתם שם במצעד החיים! אם כן אצז תטוסי עם מועצת הנוער אם לא תטוסי עם בית ספר הבכל מחיר!!!!!! כי בסה"כ אני ויתרתי על החוויה עם בית הספר רק בגלל מצעד החיים!!!! לראות את ראש המששלה שלך נואם בפולין במחנה ריכוז והשמדה! תמונה ששלא תשכח לעולם! :) :) מקווה שהפנמת!! וטיסה נעימה!

Pukipsey007

New member
../images/Emo24.gif ברוכה הבאה../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif../images/Emo13.gif

אני יצאתי רק דרך ביה"ס, לא יודעת מה להמליץ לך. תבדקי באמת מי מהן תהיה במצעד החיים, איפה יוצאים יותר חברים שלך אולי..

למעלה