שאלה

placebo 87

New member
שאלה

לצורך אנימציה למצגת אני צריכה לגרום למצלמה לצלם במרווחים קבועים של כשלוש שעות - מישהו יודע כיצד עושים זאת? נאמר לי שיש תוכנה באינטרנט שמאפשרת זאת - מישהו יודע אולי במה מדובר? זה די דחוף... המצלמה אם זה משנה היא מצלמה דיגטלים ניקון coolpix5400 בתודה עדי *לא ידעתי היכן לשאול ולכן ההודעה פורסמה גם בפורום "צילום - אומנות הצילום"

ran refael

New member
אם הבנתי נכון

את רוצה להציג תהליך מתמשך, כמו שמש שוקעת לדוגמא, בהפרשים של 3 שעות בין צילום לצילום? לא בדיוק הבנתי את השאלה

placebo 87

New member
בדיוק

והתהליך המתמשך הוא נביטה כך שניצטרך לעשות כך במשך כמה ימים יש תוכנה שמאפשרת זאת?

תוכנה?

איך תוכנה תגרום למצלמה לצלם בעצמה? תשימי את הצמח במקום נוח את המצלמה תשימי על חצובה וכל 3 שעות תצלמי תמונה! קשה קשה אבל מה לעשות החיים קשים :)

placebo 87

New member
כי המצלמה מחוברת למחשב..?

כל שלוש שעות לצלם? במשך שלושה ימים - יום ולילה - קצת בעייתי וכשמושא הצילום במעבדה שפתוחה גג עד שבע בערב - בילתי אפשרי /:

אהה הבנתי

טוב לי אין שמץ של מושג אולי תקחי את מושא הצילום הביתה?... ובטח בקרוב מישהו שמבין יותר יגיב אז אני יסתום :]

esttg

New member
תשובה לאחר בדיקה

לאחר בדיקה במדריך של המצלמה נמצא כי למצלמה אין יכולת עצמית לצילום של תמונה כל שלוש שעות אלא רק A time-lapse movie is recorded by taking one shot at set intervals (30 sec - 60 min), no audio is recorded. כלומר תמונה שהיא נגזרת מחשיפה לצורך וידאו אבל רק במקטעים של בין מינימום 30 שניות עד מקסימום שעה , כמו כן לא הצלחתי להבין אם זה כל שעה עד שעה מוגדרת או כל שעה עד סיום השעה . (אם הייתה לי המצלמה אז הייתי מצליח לעזור יותר)

Immortality

New member
נראה לי שהיא התכוונה לצלם תמונה

בודדת כל 3 שעות, כלומר.. בלי קשר לסרט. אני צודקת?

למעלה